Sport

„Cum să ajungi să te întrețină spectatorii?”. Fostul mare portar al lui Dinamo pune degetul pe rană

Narcis Coman a discutat despre situația financiară a lui Dinamo, pe care o compătimește pentru traseul pe care l-a avut, ajungând să fie susținută de fani.
02.06.2024 | 19:23
Cum sa ajungi sa te intretina spectatorii Fostul mare portar al lui Dinamo pune degetul pe rana
Narcis Coman, dezamăgit de situația de la Dinamo / Opinia Giurgiuveană
ADVERTISEMENT

Narcis Coman a fost protagonistul unui interviu special cu Alin Grigore, moderatorul emisiunii Spotlight SUPERLIGA. Emisiunea poate fi văzută live, pe website, în fiecare marți, de la ora 15:30.

Dinamo, doar o umbră a trecutului

Fostul mare portar a spus despre Dinamo, care s-a salvat de la retrogradare, că se află într-o situație ingrată, fiind sprijinită de suporteri. Narcis Coman consideră că este nevoie de un investitor potent și care să fie dinamovist, totul pentru a evolua clubul.

ADVERTISEMENT

„Nici n-am putut să visez așa ceva. Dacă îmi spunea cineva că Dinamo va ajunge în situația asta, nu credeam. A avut niște patroni care au avut grijă de echipă, pe urmă s-au certat și au făcut, Dumnezeu știe ce au făcut pe acolo, și dintr-o dată a rămas echipa goală.

Să ajungi să te întrețină spectatorii? Nu e prea bine. Nu prea bine. Acum a fost vorba și de conducerea clubului, dacă n-au știut cum să se.. Eu zic, la ora actuală, trebuie un patron care o place pe Dinamo, care are intenții bune, serioase.

ADVERTISEMENT

Să aibă bani mulți, să investească, să caute câțiva jucători din afară buni. Restul să se ocupe de pepiniera lor. De acolo să facă. Pe timpul meu era ușor să facă Dinamo sau Steaua o echipă bună pentru că erau militari“, a spus Narcis Coman, în exclusivitate.

Transferurile de pe vremuri

Narcis Coman a povestit cum a fost transferat de cluburile la care a jucat, care erau sub regiment militar. Multe dintre cluburile vremurilor funcționau pe un model care astăzi se mai regăsește doar la CSA Steaua.

ADVERTISEMENT

„Eu trebuia să plec militar, m-a luat de la UTA, Dinamo, n-aveam nici 18 ani împliniți. După aia, m-a dat de la UTA, am plecat la Pitești. M-a luat militar de la UTA, când am debutat în 1965.

După două luni, mi-aduc aminte, am avut un antrenor, Ștefan Vasile, care l-a luat pe Niculescu la Dinamo și m-a dat pe mine la Pitești, schimbul ăsta. Antrenorul, care a fost nașul regretatului Dobrin, a spus ‘Nu-l dați pe Niculescu’.

ADVERTISEMENT

Aveam meciuri foarte bune, am ieșit cel mai bun fotbalist român al anului, am ieșit și pe locul 3“, a spus Narcis Coman, portarul care a câștigat titlul de „Cel mai bun fotbalist român“ al anului 1978.

ADVERTISEMENT
Tags:
Titularul de azi al României a aflat că a fost vândut, imediat după...
Titularul de azi al României a aflat că a fost vândut, imediat după victoria istorică » „Cred că au și virat banii în cont”
Emma Răducanu repetă marea greșeală a lui Halep: britanica tocmai a dat cu...
Emma Răducanu repetă marea greșeală a lui Halep: britanica tocmai a dat cu piciorul la o șansă imensă
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist care a câștigat bani mulți de la Benfica, PSG sau FC Porto
Produsul cu care o mică localitate din România a devenit cunoscută în toată...
Produsul cu care o mică localitate din România a devenit cunoscută în toată Europa. Germanii sunt cei mai interesaţi şi plătesc şi 100 euro pe kilogram
Fiica cea mare a milionarului Cristi Borcea a împlinit 21 de ani. Imagini...
Fiica cea mare a milionarului Cristi Borcea a împlinit 21 de ani. Imagini rare cu Melissa. Transformare spectaculoasă!
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază...
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază sexy s-a pozat! FOTO
O nouă BOALĂ MORTALĂ se EXTINDE rapid. INFECȚIA e CONTAGIOASĂ
O nouă BOALĂ MORTALĂ se EXTINDE rapid. INFECȚIA e CONTAGIOASĂ
Cine e soția lui Nicolae Stanciu, românul care a uimit întreaga lume după...
Cine e soția lui Nicolae Stanciu, românul care a uimit întreaga lume după golul de la Euro.
Taylor Swift, detronată. Ed Sheeran a depășit-o net
Taylor Swift, detronată. Ed Sheeran a depășit-o net
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca...
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca făcută alături de tatăl ei. Obiceiul de lux moștenit de la mama ei, Monica Gabor
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să...
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să cucerească Odesa: „Zelenski și păpușarii occidentali vor război”
Ce diferență de vârstă există între Delia Matache și Edi Iordănescu, fostul ei...
Ce diferență de vârstă există între Delia Matache și Edi Iordănescu, fostul ei iubit. De ce s-a despărțit, de fapt, de antrenorul naționalei României