Sporturi

Cum să alegi cel mai bun operator de pariuri sportive!

04.04.2019 | 20:56
Cum sa alegi cel mai bun operator de pariuri sportive

Nu este ușor să găsești o casă de pariuri unde să joci online, însă când dai de ea în sfârșit, nu te mai dezlipești și cu greu vei ajunge să joci în altă parte. Din acest motiv, este foarte bine să știi de la bun început unde să pariezi.

Există o mulțime de ghiduri pe internet, în ceea ce privește casele de pariuri din România, însă trebuie să fii atent pentru că mulți din oamenii care scriu acele ghiduri sunt, de obicei, subiectivi și îți spun părerea lor personală despre casa X sau agenția Y. În primul trebuie să te asiguri că vei avea o selecție de case de pariuri legalizate, cum este cea de pe https://www.cazinoonline.com/pariuri-sportive/, unul dintre puținele site-uri licențiate de ONJN care pot promovează operatorii români.

Sigur, există și variante bune, unde pariorii cu o  experiență mare în spate și-o împărtășesc în mediul  online, încercând să ajute cât mai mulți oameni să nu repete unele din cele mai comune greșeli atunci când vine vorba de pariuri online, sau agențiile de la colțul străzii. În România trebuie să fii foarte atent unde joci. Nu toate casele de pariuri au licență de exploatare a jocurilor de noroc, cum este cazul Unibet sau Bwin, cei mai puternici jucători pe această piață. Poți, totuși, să verifici dacă agenția unde dorești să-ți faci cont are licență în România. Poți verifica acest lucru accesând site-ul ONJN.

Licența unui operator este primul factor pe care îl identificați, atunci când sunteți în căutarea unui operator de jocuri de noroc. Următorul pas este să identificați metodele de plată și retragere, în special, limita permisă la retragere de bani, asta în cazul în care câștigați o sumă importantă să nu fiți limitat de această metodă. Un alt factor principal este să vă asigurați că oferă pariuri live, ultimul trend din industrie și în ultimul rând, bonusul. Acesta din urmă este mai puțin important, el este opțional și poate fi refuzat în cazul în care cerințele de rulaj nu sunt atrăgătoare.  După ce aveți toți factorii aceștia marcați, vă mai rămână un singur lucru și anume să vă informați corect despre evenimente și să aflați ultimele știri. Pariurile sportive nu se fac cu ochii închiși!

Sunt fix 23 de case de pariuri oficiale în România, unde poți juca fără nicio problemă. Acum revenim la principala problemă: unde jucăm? Care casă de pariuri are cea mai prietenoasă interfață? Unde sunt cotele cele mai mari? Cine plătește cel mai repede. Unde sunt cele mai mari bonusuri? Sfatul meu este să îți alegi 10 case de pariuri, să le analizezi, pe Google, pe Facebook, din recenzii, de la alți jucători ca tine, apoi să reduci lista la 5. Îți faci cont la toate cinci, iar după o lună, două vei ști cu siguranță care este cea mai potrivită pentru tine. Una dintre cele mai rapide metode pentru acest proces este să alegi casele de pariuri recomandate pe site-urile licențiate care promovează acești operatori, în acest fel vei știi cu siguranță că ești la adăpost de escrocherii.