Life

Cum să atragi prosperitatea în viața ta. Ritualul pentru îndeplinirea dorințelor, potrivit Lidiei Fecioru

Modalitatea prin care poți aduce abundența financiară și îndeplinirea viselor. Care este ceremonia Lidiei Fecioru în această situație.
16.02.2024 | 19:15
Cum sa atragi prosperitatea in viata ta Ritualul pentru indeplinirea dorintelor potrivit Lidiei Fecioru
Modalitatea prin care poți aduce abundența financiară și îndeplinirea viselor. Care este ceremonia Lidiei Fecioru în această situație. Sursa foto: antena3.ro
ADVERTISEMENT

Cum să atragi prosperitatea în viața ta. Ritualul pentru îndeplinirea dorințelor, potrivit Lidiei Fecioru. Ce trebuie să faci pentru a atrage banii ca un magnet. Este nevoie de câteva lucruri simple ce se găsesc în orice gospodărie.

Modalitatea prin care poți aduce abundența financiară și îndeplinirea viselor. Care este ceremonia Lidiei Fecioru în această situație

Modalitatea prin care poți aduce abundența financiară și îndeplinirea viselor. Care este ceremonia Lidiei Fecioru în această situație. Bioenergoterapeutul a dezvăluit totul în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, moderată de Cătălina Porumbel.

ADVERTISEMENT

Potrivit vedetei, pentru acest ritual este necesară o cană de lut, o monedă și puțină miere de albine. Lucrurile sunt foarte simplu de realizat dacă vrem ca cea mai arzătoare dorință să prindă cât mai repede contur.

Mai mult decât atât, este bine să ne concentrăm pe o singură dorință, nicidecum pe mai multe în același timp. De asemenea, mai este nevoie de puțină răbdare pentru a aduce din prima bunăstarea materială în viața ta.

ADVERTISEMENT

„Se ia o cănuță de lut și se pune un bănuț în ea. Să fie o monedă. Se pune puțină miere. Atunci când spui dorința, să ții în mână acea monedă. De pildă, dacă vrei o casă, pui în interiorul căniței o fotografie mică cu o casă.

Adaugi mierea în cană până când aceasta depășește fotografia respectivă. Este bine să legăm de cană o brățărică de aur sau ceva valoros. Din prima atrage bogăția. Important este să nu punem zece dorințe într-o căniță, ci una singură, realizabilă.

ADVERTISEMENT

Lăsăm cana 24 de ore pe pervazul geamului. O lăsăm acolo cât să prindă un asfințit și un răsărit, după care o acoperim cu o cârpă curată albă și o ascundem undeva”, a spus Lidia Fecioru, în emisiunea de la Antena 3 CNN.

Lidia Fecioru, despre îndeplinirea dorințelor

„Din când în când, să ne gândim la dorința noastră. Pentru căsătorie se pune un inel în interior. Putem pune orice inel. Lăsăm cana acolo până când aceasta se îndeplinește”, a completat Lidia Fecioru, mai arată sursa citată.

ADVERTISEMENT

Vedeta are foarte multe ritualuri pe care le împărtășește cu telespectatorii, majoritatea având legătură cu îndeplinirea dorințelor și atragerea banilor. Bioenergoterapeutul folosește de fiecare dată obiecte pe care le are toată lumea în gospodărie.

ADVERTISEMENT