Life

Cum să câștigi la loto. Probabilități, combinații și scheme strânse de un român într-o carte

Cum să ai șanse de reușită la loto. Un român a adunat într-un manuscris tot felul de posibilități, operații și aranjamente.
03.02.2023 | 16:04
Cum sa castigi la loto Probabilitati combinatii si scheme stranse de un roman intro carte
Cum să ai șanse de reușită la loto. Un român a adunat într-un manuscris tot felul de posibilități, operații și aranjamente. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Cum să câștigi la loto. Probabilități, combinații și scheme strânse de un român într-o carte, mai ales că pariurile pe extrageri au devenit tot mai populare în ultima perioadă în România, dar și peste hotare.

Cum să ai șanse de reușită la loto. Un român a adunat într-un manuscris tot felul de posibilități, operații și aranjamente

Un român pe numele său Cătălin Bărboianu a dezvăluit care sunt posibilitățile, operațiile și aranjamentele pe care jucătorii de la Loteria Română le pot utiliza pentru reușite ridicate la astfel de jocuri.

ADVERTISEMENT

Matematica sistemelor loto: Probabilități, combinații, scheme este unul dintre manuscrisele la care pot apela jucătorii dacă vor să știe cum să câștige la loto. În cele 203 pagini apar toate planurile încercate de acesta.

Cartea poate fi achiziționată cu suma de 59 de lei, autorul având 14 cărți lansate pe piață până în momentul de față. Printre acestea se află: Filosofia aplicabilității matematicii: modele teoretice și Ruleta – probabilități, profituri. Matematica pariurilor complexe.

ADVERTISEMENT

Ce sunt și cum se calculează șansele – Introducere în teoria probabilităților și ghid de calcul pentru începători, cu aplicații în jocurile de noroc și viața de zi cu zi este o altă carte scrisă de Cătălin Bărboianu.

Cum se joacă la loto

Foarte mulți români obișnuiesc să joace la cele mai importante jocuri de la Loteria Română care organizează în fiecare săptămână două trageri, în zilele de joi și de duminică.

ADVERTISEMENT

Potrivit loto.ro, pentru variantele combinate costul se calculează prin înmulțirea numărului de variante simple componente, cu prețul stabilit pentru varianta simplă, de 6 numere.

De asemenea, instituția anunță că pentru scheme reduse predefinite costul se află prin înmulțirea numărului de variante simple componente, cu prețul stabilit pentru varianta simplă.

ADVERTISEMENT

Orice jucător crede că cu o variantă combinată de 7,8, 9,… numere, șansele de câștig cresc. Cu cât numărul de numere jucate este mai mare, cu atât șansele de câștig sunt mai mari, dar și costul achitat este mai mare.

Schemele reduse reușesc să facă un compromis între numărul de numere jucate și costul total, cu o scădere minimă a șanselor de câștig.

ADVERTISEMENT
Tags: