Ponturi pariuri

Cum să câștigi la pariuri sportive. Totul despre pariuri

27.04.2018 | 18:42
Cum sa castigi la pariuri sportive Totul despre pariuri
cum sa castigi la pariuri sportive

FANATIK.RO te învață cum să câștigi la pariuri sportive. Citește cu atenție acest articol și vei descoperi tehnici și strategii ce-ți vor fi de folos în lupta ta cu casele de pariuri. 

În primul rând, pentru a câștiga la pariuri sportive, mai întâi trebuie să știi să joci. Nu este deloc greu și oricine poate învăța acest lucru în decurs de câteva minute.

Cum să joci la pariuri

Sunt cinci variante cu care te vei întâlni deseori și pe care trebuie să le ții minte. Practic, dacă vei alege varianta 1 solist la Real Madrid – Barcelona să spunem, ai nevoie ca madrilenii să câștiga partida, indiferent de scor (1-0, 4-2, 2-1 etc). În cazul pariurilor pe goluri, ai șanse matematice de 50/50. Continuând exemplul cu El Clasico, să spunem că ai jucat Sub 2,5 goluri. Șase scoruri corecte te vor ajuta să câștigi: 0-0, 1-0, 0-1, 1-1, 2-0 și 0-2. Orice alt rezultat face câștigătoare varianta peste 2,5 goluri.

1 – victoria echipei gazdă
X – rezultate de egalitate
2 – victoria echipei oaspete
Peste 2,5 – minimum trei goluri în meci
Sub 2,5 – maximum două goluri în meci.

Metode și tehnici eficiente – cum să câștigi la pariuri sportive

Cea mai bună metodă ca să câștigi la pariuri sportive este să te informezi. Nimic mai simplu! Cu cât vei cunoaște mai multe detalii despre evenimentele sportive pe care pariezi, cu atât mai multe șanse vei avea să îți rotunjești veniturile. În era tehnologiei e aproape imposibil să nu găsești informații prețioase cu un singur click despre orice meci dorești. Pune-le pe foaie și apoi alege pariul corect. Ponturi pariuri de calitate veți găsi pe multe site-uri de pronosticuri.

Scheme pentru pariuri sportive la fotbal

Există și câteva scheme matematice prin care poți câștiga la pariuri sportive pe fotbal. Spre exemplu, cea mai cunoscută metodă este Martingale. Dacă ai o bancă importantă, o poți pune în aplicare în primele etape ale unui sezon de fotbal. Această metodă constă în dublarea mizei pe același pariu, X (remiză), până la câștig. Apoi, în momentul câștigului revii la suma inițială. Iată și exemplu concret:

Etapa 5 Girona – Barcelona X, cota 5.50, miza 20 RON – rezultat 0-2 (pierdut)
Etapa 6 Real Madrid – Girona X, cota 8.00, miza 40 RON – rezultat 5-1 (pierdut)
Etapa 7 Girona – Espanyol, cota 3.20, miza 80 RON – rezultat 1-1 (câștigat)

Practic, datorită acestei strategii, ai reușit să încasezi un profit net de 116 RON. Mare atenție însă la echipa pe care vi-o alegeți. Există posibilitatea să lege 9-10 meciuri fără rezultat de egalitate și să nu mai aveți bani de pariat.

Cum obții câștiguri mici, dar sigure la pariuri

O altă metodă este cea a câștigurilor mici, dar sigure la pariuri. În loc să vă faceți un bilet cu 15-20 de meciuri, alegeți cele mai bune 2-3 cote ale zilei pentru un curs final de 2.00-2.50 și măriți miza. Practic, dacă veți juca 50 RON sau 100 RON, veți avea șanse bune să vă dublați banii. Biletul Zilei este o rubrică pe care o veți găsi pe multe site-uri.

Ce înseamnă cota la pariuri

Dar ce înseamnă cota la pariuri? Este șansa acordată de bookmakeri ca un anumit eveniment să se întâmple. Cu cât ea este mai mică, cu atât acel eveniment este mai probabil. Practic, dacă veți paria pe cote de 1.20 – 1.30, șansele de câștig vor fi mai mari, iar dacă vă alegeți cote de 15.00, aveți șanse mici de câștig.