Sport

Cum să câștigi peste 7.000 de euro la pariuri în doar câteva minute. Cu patru evenimente jucate pe live, la cote uriașe

Un parior inspirat a avut nevoie de doar câteva minute pentru a face un profit uriaș. Cu o miză de doar 50 de lei a câștigat peste 7.000 de euro. A ales patru partide, jucate pe live.
12.07.2022 | 14:19
Cum sa castigi peste 7000 de euro la pariuri in doar cateva minute Cu patru evenimente jucate pe live la cote uriase
Cum să câștigi peste 7.000 de euro la pariuri în doar câteva minute. Doar patru evenimente jucate pe live, la cote uriașe. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Se anunță o vară plină de vacanțe de vis pentru un parior care a dat lovitura și a câștigat 36.580 de lei. A jucat un bilet cu patru meciuri live la Superbet și în doar câteva minute s-a umplut de bani. Cu o miză de doar 50 de lei.

A câștigat peste 7.000 de euro la pariuri, cu doar patru meciuri pe biletul jucat la Live. Cote uriașe din Finlanda și Suedia

Pariorul a mizat pe goluri și cornere multe în partide care nu dădeau semne să ofere așa ceva după modul în care începuseră. Dar în cele din urmă s-a dovedit că a avut dreptate și a fost răsplătit pe măsură. Se adaugă astfel pe lista lungă a celor care și-au asigurat vacanțe de lux cu banii câștigați la Superbet.

ADVERTISEMENT

Mulți pariori au dovedit deja că se poate și este nevoie doar de puțină inspirație. Și, desigur, de super bonusurile oferite de Superbet, care te pot ajuta enorm. Ține cont de ele atunci când pariezi.

Primul meci ales a fost din prima ligă din Finlanda, duelul dintre Seinajoen și Honka. Prima reușită a venit abia în minutul 42, când oaspeții au trecut în avantaj și au stabilit scorul pauzei.

ADVERTISEMENT

Peste 2,5 goluri și 11,5 cornere în meci, varianta gândită la toate cele patru evenimente. S-a dovedit o alegere super inspirată!

Dar pariorul nostru știa că Finlanda înseamnă goluri multe. Și a ales o cotă de 6,50 la peste 2,5 goluri în meci și peste 11,5 cornere. Repriza a doua a fost un adevărat festival de goluri și cornere. S-a terminat 3-2 în favoarea gazdelor și au fost nu mai puțin de 15 cornere în meci.

Biletul câștigător la Superbet

Un alt duel important din Finlanda, partida dintre KuPS și Lahti. A fost 1-0 la pauză, iar tabela părea blocată și în partea a doua a reprizei secunde. La o cotă de 5,25, pariorul a ales că vor fi peste 2,5 goluri și peste 11,5 cornere în meci. Gazdele au apăsat pedala de accelerație și au mărit avantajul în minutul 73. Și s-a terminat 4-o în cele din urmă. Au fost și 13 cornere.

ADVERTISEMENT

Un alt meci ales, care s-a jucat tot duminică, de la ora 16, a fost Elfsborg – AIK, din Suedia. S-a jucat pe live, încă din prima repriză, peste 2,5 goluri și peste 11,5 cornere în meci. Golul 3 s-a marcat în minutul 49, iar partida s-a terminat 2-2. Au fost și nu mai puțin de 19 cornere. Cotă 4,50 bifată fără emoții.

Un gol marcat în minutul 85, la un meci din Suedia, ultima mare încercare de pe biletul câștigător. La cornere nu au fost prea mari emoții

În fine, pe bilet a mai fost o partidă din Suedia, cea dintre Mjalby și Hacken. S-a mers pe aceeași cotă, peste 2,5 goluri și peste 11,5 cornere în meci. Cotă 4,75. Din nou, prima repriză nu a fost prea generoasă din aceste puncte de vedere, astfel că s-a profitat la live. Gazdele au avut 1-0 la pauză, gol în minutul 40, dar au pierdut în cele din urmă, 1-2. Cu golul decisiv în minutul 85. Au fost și 16 cornere, adică toate ingredientele pentru un câștig la pariuri.

ADVERTISEMENT

Sunt din ce în ce mai mulți pariori care obțin câștiguri uriașe, la fel cum a fost și cazul acestuia care a jucat patru meciuri la live. Super bonusurile oferite de Superbet ajută enorm din acest punct de vedere. Profită și tu!

ADVERTISEMENT