Cum să cureţi aragazul ca un profesionist! Va arăta ca nou, fără să ridici un deget!

Te învăţăm cum să cureţi aragazul fără să ridici un deget! Va arăta ca nou în cel mai scurt timp cu putinţă! Prietenii vor fi impresionaţi.
08.11.2017 | 16:14
Cum sa cureti aragazul ca un profesionist Va arata ca nou fara sa ridici un deget
ADVERTISEMENT

Sărbătorile ne bat la uşă şi odată cu ele începe şi cea mai aglomerată perioadă din bucătărie. În casele românilor va mirosi a sarmale, a cozonaci, a fripturi de tot felul, iar puiul auriu va fi scos din cuptor. Cel mai bun prieten al gospodinelor va fi cuptorul. 

După ce găteşti foarte mult sunt şanse mari ca acesta să fie foarte murdar: stropii şi resturile de mâncare cad pe ochiuri şi pe grătar şi se ard, devenind extrem de greu de curăţat. În mod normal, pentru a le curăţa, te chinui şi pierzi mult timp frecându-le cu diverse soluţii. Ştiaţi însă că le puteţi face lună foarte uşor, fără a ridica practic un deget? Vă învăţăm cum să vă curăţaţi cuptorul fără efort. Este ca şi cum cineva ar veni şi l-ar face nou-nouţ!  

ADVERTISEMENT

Cum să cureţi aragazul ca un profesionist!

Tot ce trebuie să faceţi este să introduceţi ochiurile într-o pungă cu închidere ermetică, în care aţi pus în prealabil o soluţie cu bicarbonat de sodiu sau praf de amoniac. Lăsaţi-le aşa timp de câteva ore, după care clătiţi foarte bine. 

Veţi observa că murdăria se desprinde singură, fără să depuneţi niciun efort. Aceeaşi metodă se poate aplica pentru grătarele aragazului, asta dacă găsiţi pungi suficient de mari pentru ele. Puteti folosi cu succes solutiile de mai sus şi pentru curăţarea cuptorului, vor dizolva grăsimea rapid.