Sport

Cum să facem bani pe semifinala Italia – Spania de la Euro 2020! Combinațiile aduc cote uriașe

Euro 2020 a ajuns la faza semifinalelor, iar prima confruntare este una istorică: Italia - Spania fiind deja un clasic pentru fotbalul continental.
04.07.2021 | 19:05
Cum sa facem bani pe semifinala Italia  Spania de la Euro 2020 Combinatiile aduc cote uriase
ADVERTISEMENT

Întâlnirea este programată marți, 6 iulie, de la ora 22:00, pe celebrul stadion Wembley din Londra și se anunță una extrem de atractivă, cele două formații fiind în topul eficacității la acest turneu final.

Este de asemenea un duel interesant și la nivelul băncilor tehnice, Roberto Manicini și Luis Enrique fiind adepții unui fotbal total.

ADVERTISEMENT

Italia – Spania, prima semifinală de la Euro 2020, oferă o mulțime de combinații

Așadar Italia – Spania este prima semifinală de la Euro 2020, iar bookmakerii o văd ușor favorită pe ”squadra azzurra” care pare o echipă mult mai directă și care are în spate un meci fantastic făcut în sferturi împotriva Belgiei.

De partea cealaltă, ibericii au de partea lor jocurile perfecte din punct devedere ofensiv reușite cu Slovacia și Croația, când au marcat de fiecare dată câte cinci goluri, însă minusul a venit la sfertul cu Elveția, când au avut nevoie de lovituri de departajare pentru a intra în careul de ași.

ADVERTISEMENT

Pe lângă pariurile obișnuite, Unibet vine cu o ofertă senzațională de combinații prin care jucătorii pot să-și facă o cotă uriașă și astfel să dea marea lovitură. Aceste combinați pleacă de la o cotă de 41,00 și ajung chiar și la 351,00.

Insigne, preferatul din ”squadra azzurra”

În rândurile următoare vă vom prezenta câteva dintre aceste combinații inedite care vă pot umple conturile dacă le alegeți. Unibet oferă o cotă de 34,00 pentru ca ”Italia să câștige, Ciro Immobile să înscrie, Lorenzo Insigne să ofere o pasă de gol și Nicolo Barella să primescă un cartonaș”.

ADVERTISEMENT

După golul superb din sfertul cu Belgia, Insigne a devenit marele favorit al italienielor, iar Unibet a pregătit o cotă de 71,00 pentru varianta ”Lorenzo Insigne să înscrie și să primească un cartonaș, Federico Chiesa să ofere o pasă de gol”.

O altă variantă de luat în seamă este ca ”Ciro Immobile să înscrie, Lorenzo Insigne să ofere o pasă de gol, Nicolo Barella și Jorginho să primească un cartonaș”, iar pentru o astfel de alegere Unibet oferă o cotă de 121,00.

ADVERTISEMENT

Alvaro Morata e în toate combinațiile Spaniei

Pentru pariorii care cred mai mult în naționala Spaniei, Unibet a pregătit o combinație cu cotă 101,00 care are următoarele cerințe: ”Alvaro Morata să înscrie cu capul, Ferran Torres să ofere o pasă de gol și Sergio Busquets să primească un cartonaș”.

Cele mai mari cote, 351,00, Unibet le oferă pentru următoarele două combinații: ”Ciro Immobile să înscrie și să ofere o pasă de gol, Federico Chiesa să lovească bara, Nicolo Barella să primescă un cartonaș” și ”Alvaro Morata să înscrie și să ofere o pasă de gol, Pedri să lovească bara și Sergio Busquets să primească un cartonaș”.

Cea mai probabilă cotă de combinații la Unibet care are în prim-plan naționala lui Luis Enrique este de 61,00 și sună astfel: ”Spania să câștige, Alvaro Morata să înscrie, Ferran Torres să ofere o pasă de gol și Sergio Busquets să primescă un cartonaș”.


  • (P) 121,00 este cota UNIBET ca Ciro Immobile să înscrie, Lorenzo Insignie să ofere o pasă de gol, Nicolo Barella și Jorginho să primească un cartonaș în meciul Italia – Spania. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT