Sport

Cum să faci bani cu… “tineretul”? A dat o lovitură de 11.000 de euro cu jocurile under 19, 20 și 21!

Un parior inspirat a mizat pe 16 evenimente din fotbal de marțea trecută și s-a îmbogățit cu peste 56.000 de lei!
14.10.2021 | 14:00
Cum sa faci bani cu tineretul A dat o lovitura de 11000 de euro cu jocurile under 19 20 si 21
Meciurile internaționale de tineret l-au îmbogățit pe un parior inspirat!
ADVERTISEMENT

De regulă, ferestrele dedicate meciurilor internaționale sunt o zonă aridă pentru pariori. Rezultatele sunt imprevizibile, surprizele apar acolo unde nu te aștepți, iar jucătorii parcă abia așteaptă să treacă aceste jocuri pentru a se concentra din nou pe disputele din campionatele interne.

Există însă și excepții fericite. Chiar ieri v-am prezentat biletul unui parior calificat, care a combinat evenimente din 5 sporturi, fotbal, baschet, volei, tenis și handbal, pentru un câștig fabulos de 40.000 de euro! Poți juca și tu astfel de bilete-bombă și poți profita și de oferta specială de la SUPERBET din această lună!

ADVERTISEMENT

Mix spectaculos de soliști și goluri marcate pentru un profit bombă!

Avem însă și specialiști axați numai pe fotbal, așa cum se poate observa și din biletul plasat marți de un parior super-inspirat. Acesta nu s-a complicat cu meciurile selecționatelor mari din preliminariile pentru CM din Qatar, ci a mers numai pe….tineret.

A profitat de oferta largă de meciuri din calificările și amicalele under 19, 20 și 21 și a mizat în marea majoritate pe jocurile respective, adaugând un meci din Asia și două din Africa.

ADVERTISEMENT

A început devreme, cu primul joc programat la ora 14 și cu alte 8 meciuri programate în intervalul 16-17. Toate partidele au mers după scenariul dorit de pariorul nostru, majoritatea pronosticurilor conturîndu-se fără prea mari emoții, într-un mix spectaculos de soliști și goluri marcate.

Se putea “contra” pentru 5.000 de euro!

Interesant este că deja la ora 21.15 pe bilet ieșiseră 15 meciuri din 16, iar ultimul joc, Guinea – Maroc 2 solist, putea fi foarte ușor contrat cu un 1x la o miză de 7500 de lei, jucătorul având astfel asigurați peste 23.000 de lei, indiferent de deznodământul ultimului joc.

ADVERTISEMENT

În limbajul pariorilor există o vorbă: “contra este sfântă!” Cel mai probabil proprietarul biletului a apelat la această soluție, poate și pe o miză mai mică de 7500 de lei, mai ales că la 1x, cota era undeva peste 3. Pe de altă parte, Maroc era favorită certă, iar scorul final, 1-4, n-a mai lăsat loc de emoții sau alte comentarii.

Astfel, cu un buchet de 16 meciuri, cu o miză de doar 22 de lei, inspiratul parior a încasat peste 11.000 de euro! Poți da și tu astfel de lovituri și poți profita și de oferta specială din această lună, de la SUPERBET!

ADVERTISEMENT