News

Cum să folosești voucherele de vacanță chiar dacă au expirat. Puțini români cunosc acest truc

Cum să folosești voucherele de vacanță chiar dacă au expirat? Poate ai fost sau ești și tu într-o astfel de situație și nu știi ce opțiuni ai.
20.06.2024 | 09:05
Cum sa folosesti voucherele de vacanta chiar daca au expirat Putini romani cunosc acest truc
Cum să folosești voucherele de vacanță chiar dacă au expirat. Sursă foto: Facebook, Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Știai că poți să folosești voucherele de vacanță chiar dacă au expirat? Multe persoane nu iau în calcul acest lucru, iar mai apoi pierd vacanța, dar și suma de bani pe care o au pusă la dispoziție.

Cum să folosești voucherele de vacanță chiar dacă au expirat

Voucherele de vacanță sunt primite de o mulțime de angajați din România. Din păcate însă, acestea au o valabilitate redusă. Mai exact, sunt valabile doar un an de la data emiterii lor.

ADVERTISEMENT

Totuși, poți să folosești voucherele de vacanță chiar dacă au expirat. Puține persoane știu însă că au acest drept, dar și ce trebuie să facă mai departe. Adevărul este că lucrurile sun foarte simple.

În primul rând, e bine să rezervi vacanța din timp. Există parteneri care oferă posibilitatea turiștilor de a utiliza voucherele de vacanță și după ce acestea au expirat. Condiția este, evident, ca vacanța să fie achitată în avans, cât timp acestea sunt încă valabile.

ADVERTISEMENT

Trucul pe care puțini români îl cunosc

Cu alte cuvinte, poți să mergi în vacanță chiar dacă voucherele au expirat, făcând rezervarea cu câteva luni, sau chiar cu câteva zile înainte. Puține persoane știu însă de acest truc și cu atât mai mult apelează la el.

„Mulți dintre parteneri oferă posibilitatea de a utiliza voucherele de vacanță achitând serviciile și produsele turistice până la finalul termenului de valabilitate al acestora, sejurul propriu-zis având loc și după această dată.

ADVERTISEMENT

Achitând vacanța în avans, poți să profiți de voucherele nefolosite, chiar dacă nu ai posibilitatea de a pleca în concediu până la finalul lunii iunie”, scrie edenred.ro citat de Antena 3 CNN.

Acum că ai aflat cum să folosești voucherele de vacanță chiar dacă au expirat, este bine să știi și alte detalii interesante. În primul rând, dacă beneficiezi de ele, poți alege destinația din timp.

ADVERTISEMENT

Există o mulțime de hoteluri, dar și pensiuni care acceptă vouchere de vacanță. Totodată, plata poate fi făcută în avans, dar și la fața locului. Iar un alt aspect important e faptul că voucherele nu pot fi nici vândute și nici împrumutate.

ADVERTISEMENT