Cum să îţi cureţi ficatul cu stafide şi apă

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
25/07/2016, 15:31
Cum să îţi cureţi ficatul cu stafide şi apă

Stafidele sunt printre cele mai eficiente ingrediente pentru curăţarea ficatului. Vezi cum să le foloseşti ca să scapi de toxine în 4 săptămâni. Ficatul îndeplineşte numeroase funcţii, de la digestie la curăţarea sângelui de toxine şi impurităţi, de aceea trebuie să funcţioneze foarte bine.

Din când în când este indicată o cură de detoxificare cu stafide. Pentru ca această cură să fie eficientă, trebuie să ştii cum să alegi  fructele.

Indicate sunt cele organice, cât mai închise la culoare şi cât mai uscate. După ce le-ai ales, lasă-le 15 minute în apă, apoi clăteşte-le bine şi pune-le într-un bol. Într-un vas separat, fierbe apa, iar când ajunge la temperatura camerei, toarn-o peste stafide.

Sursa: Realitatea.net

Ştirea MOMENTULUI

Virgil Postolachi a obţinut cetăţenia română! Prima reacţie a tatălui său

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×