Cum să îţi răcoreşti camera noaptea. Trucuri simple si eficiente

Nopţile călduroase de vara îţi pot da peste cap somnul din cauza disconfortului termic. Soluţia ideală constă în echiparea locuinţei cu o instalaţie de aer condiţionat. Nu mulţi dintre...
11.08.2015 | 22:00
Cum sa iti racoresti camera noaptea Trucuri simple si eficiente
ADVERTISEMENT

Nopţile călduroase de vara îţi pot da peste cap somnul din cauza disconfortului termic. Soluţia ideală constă în echiparea locuinţei cu o instalaţie de aer condiţionat. Nu mulţi dintre noi, însă, îşi permit să investească într-o astfel de soluţie. Cu ajutorul acestor trucuri simple poţi dormi mai bine fără a scoate bani din buzunar.

Un prosop umed la fereastră

Deschide fereastră şi întinde deasupra ei un prosop umed, care va acţiona precum un aparat de aer condiţionat „natural” în timpul nopţilor încinse de vara.

ADVERTISEMENT

Cîtă CRUZIME! Şi-a îngropat cîinele de viu! Ce s-a întîmplat cu animalul

Cuburi de gheaţă în faţă ventilatorului

Pentru a răcori dormitorul înainte de a merge la culcare, aşază pur şi simplu o farfurie cu gheaţă în faţă ventilatorului.

FOTO. Scenariu înfiorător! NASA a confirmat. Un asteroid cu diametru de 4 kilometri VA LOVI Pămîntul în septembrie 

Scoate toate dispozitivele electronice din dormitor

Scoate toate dispozitivele electronice din dormitor, mai ales pe acelea lăsate la încărcat. Acestea radiază căldură, sporind astfel disconfortul termic.

ADVERTISEMENT

LOVITURĂ pentru toţi ROM NII CARE AU FACEBOOK! DECIZIA lui Klaus IOHANNIS e DEFINITIVĂ şi se aplică imediat! 

Băi reci pentru picioare

O baie rece te ajută atât să te răcoreşti, cât şi să adormi mai uşor. Răcorirea picioarelor declanşează în organism următoarea reacţie: îmbunătăţeşte circulaţia în această parte a corpului, direcţionând energia calorică spre extremităţile picioarelor şi reglând astfel temperatura corpului. Te vei relaxa şi vei dormi mai bine.

Şosete umede

Poartă şosete umede pentru a te răcori în nopţile încinse de vara. Ţine şosetele la congelator o vreme, apoi îmbracă-le. Răcorire instantă!

ADVERTISEMENT

Sursă: www.realitatea.net