News

Cum sa-l înnebunesti în dormitor. 8 trucuri care nu dau niciodata greş

Pentru a reaprinde flacara pasiunii trebuie sa ai mereu grija ca partenerul sa se simta mereu satisfacut. Tot ce trebuie sa faci este sa iti pui imaginatia la incercare si sa-l surprinzi cu fiecare...
23.02.2015 | 14:11
Cum sal innebunesti in dormitor 8 trucuri care nu dau niciodata gres

Pentru a reaprinde flacara pasiunii trebuie sa ai mereu grija ca partenerul sa se simta mereu satisfacut. Tot ce trebuie sa faci este sa iti pui imaginatia la incercare si sa-l surprinzi cu fiecare gest pe care il faci.

Daca ar fi sa ne luam dupa spusele domnilor, se pare ca sfaturile care urmeaza in continuare sunt cele mai potrivite pentru a avea parte de clipe extraordinare in intimitatea dormitorului. Afla ce trebuie sa faci pentru a-l innebuni in dormitor.

1. Un lucru prin care il poti atrage este accentul. Pentru o seara placuta in cuplu va trebui sa iti alegi un accent si sa ii soptesti partenerului la ureche cele mai frumoase cuvinte de dragoste.

2. Domnii spun ca pentru a ajunge la inima lor trebuie mai intai sa le cuceresti stomacul. Se pare ca barbatii isi doresc sa fie rasfatati in aceeasi masura in care trebuie alintata o femeie.

3. Il poti innebuni pe partenerul tau prin atingerea trupului. Tot ce trebuie sa faci este sa-i explorezi trupul si sa gasesti acele puncte sensibile care sa il excite.

4. Faptul ca porti lenjerie intima draguta este un alt lucru care te poate ajuta sa-l recuceresti si pe care il va observa imediat. In acest fel ii arati ca dai atentia cuvenita detaliilor.

5. Mesajele erotice nu sunt numai pentru adolescenti. Fa-ti timp si trimite-i iubitului un sms cu tenta sexuala, iar in acest fel il poti pregati pentru o partida de amor nebun pentru mai tarziu.

6. Interpretarea diferitelor personaje in momentele intime pare sa fie un alt lucru pe care barbatii il adora.

7. Se pare ca domnii isi doresc langa ei femei care prefera si alte locuri pentru momente intime in afara de intimitatea dormitorului. Ii poti face pe plac partenerului tau prin simplul fapt ca ii propui un loc romantic in aer liber in care sa va iubiti ca la inceput.

8. Barbatilor le place sa fie surprinsi. Se pare ca nimic nu este mai placut pentru ei decat o partida de amor spontan.

Sursă: w ww.perfecte.ro