Life

Cum să modifici un mesaj trimis greșit pe WhatsApp. Funcția de editare care te va ajuta

Cum să editezi un mesaj pe care l-ai trimis eronat într-o conversație pe WhatsApp. Iată o funcție care te va ajuta să faci acest lucru.
24.02.2023 | 09:22
Cum sa modifici un mesaj trimis gresit pe WhatsApp Functia de editare care te va ajuta
În cât timp vei putea edita un mesaj de pe WhatsApp. Sursa foto: TeleMessage
ADVERTISEMENT

WhatsApp pregătește noi modificări, în scopul de a ușura conversațiile dintre utilizatori. O nouă funcție care urmează a fi lansată este aceea de a edita un mesaj trimis greșit. Momentan, nu există această posibilitate, ci doar rescrierea textului într-un mod corect.

Funcția de pe WhatsApp care îți va permite să editezi un mesaj

WhatsApp va veni cu noua modificare după ce tot mai mulți utilizatori au început să se plângă de faptul că nu pot edita, la fel ca pe facebook, un mesaj. Ei consideră că le-ar fi mai ușor să se exprime astfel, iar ideile lor vor fi mai bine înțelese.

ADVERTISEMENT

Reprezentanții WhatsApp testează opțiunea, iar într-un raport al WABetaInfo se specifică faptul că prin intermediul ei mesajele se vor putea edita așa cum dorește utilizatorul, dar se vor putea îmbunătăți și din punct de vedere gramatical.

La fel ca modalitatea de ștergere a unui mesaj, care are un anumit interval de funcționare, așa ar urma să fie și pentru noua opțiune. Nu s-a stabilit încă unul, dar se ia în calcul alocarea a 15 minute, în care un text poate fi modificat, potrivit The Sun.

ADVERTISEMENT

Mai exact, editarea s-ar putea face prin apăsarea pe cele trei puncte, din dreapta sus a căsuței de conversație. În prezent, acestea îți oferă doar posibilitatea de a copia un mesaj, de a-l da mai departe sau de a-l raporta, în cazul în care îți displace.

WhatsApp face modificări pentru apelurile video

Totodată, WhatsApp a lansat de curând modul ”imagine în imagine”, pentru iOS. Astfel, apelurile video nu vor mai fi întrerupte atunci când utilizatorii accesează și alte aplicații din telefon. Pe ecran va putea apărea căsuța video, iar ei pot căuta alte informații, de exemplu, pe internet, fără nicio problemă.

ADVERTISEMENT

De asemenea, până la începutul lunii martie, WhatsApp va mai introduce alte funcții. În loc de câteva ore, se vor pune la dispoziție două zile pentru ștergerea unui mesaj din aplicație, mai ales dacă destinatarul nu le-a văzut. Această opțiune va fi valabilă atât pentru conversațiile individuale, cât și de grup.

De altfel, se va permite părăsirea unui grup, fără ca restul membrilor să primească notificare. Vor afla doar când vor accesa din nou grupul, iar pe ecran va fi afișat numărul celui care a ieșit din chat. Totodată, utilizatorii vor putea și să selecteze contactele cărora să li se afișeze ultima accesare.

ADVERTISEMENT

WhatsApp este una dintre cele mai folosite aplicații din lume. Oamenilor le place în principal pentru că pot efectua apeluri, fără a avea nevoie de credit sau minute, ci doar de conexiune la internet. A apărut în 2009, fiind creată de către americani.

ADVERTISEMENT