Life

Cum să ne reparăm karma familială, în funcție de data nașterii. Ce trebuie să facă cei născuți în decembrie

Adam Stavarache, specialist în numerologie, a dezvăluit cum este karma familială determinată de luna nașterii și cum poate fi aceasta îndreptată.
05.12.2022 | 13:51
Cum sa ne reparam karma familiala in functie de data nasterii Ce trebuie sa faca cei nascuti in decembrie
Cum influențează luna nașterii karma familială. Foto: Pinterest/ colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Numerologul Adam Stavarache a dezvăluit cum influențează luna nașterii karma fiecărei persoane și ce trebuie să facă pentru a o repara.

Cum să ne reparăm karma, în funcție de luna nașterii

În emisiunea Vorbește lumea, numerologul Adam Stavarache a explicat ce este karma familială. Astfel, în momentul în care cineva se naște, destinul unei destinul este, deja, stabilit.

ADVERTISEMENT

„Există o matrice a omului. În momentul în care tu îți înțelegi situațiile și înțelegi de ce faci anumite alegeri, crești foarte mult. Karma sunt faptele noastre adunate, greșite, cântărite la judecată.

Judecata se face prin reîncarnare. Există karmă familială, socială…Sufletul alege o dată de naștere pentru că simte că acolo e ceva ce trebuie să repare. Ne atragem familia. Nu se naște nimeni la întâmplare”, a dezvăluit numerologul în emisiunea prezentată de Lili Sandu, Shurubel și Bogdan Ciudoiu.

ADVERTISEMENT

Pentru copiii născuți în ianuarie, există o trădare de frate de soră. Dacă nu au, este posibil că părinții să fie divorțați și le-au blocat energia karmică de a-și repara greșeala. Pentru a-și îndrepta greșelile, acești oameni trebuie să stea în public, să devină lideri și să caute să-i susțină pe ceilalți, să renunțe la individualism.

Sufletele născute în luna februarie reprezintă iubirea, parteneriatul, aspecte care le-au lipsit într-o viață anterioară. Ei nu vor asculta de părinți, ci de bunici și persoane mai în vârstă în general. Atrag situații cu persoane conflictuale, iar menirea lor este să reconcilieze și să-i vindece pe cei cu probleme.

ADVERTISEMENT

Ce trebuie să facă persoanele născute în martie, aprilie, mai sau iunie pentru a-și repara karma familială

Persoanele născute în luna martie au fost foarte dependente de mama lor în viața trecută, conform lui Adam Stavarache. Astfel, lecția pe care trebuie să o învețe acum este să fie independenți și să iasă de sub puterea celei care i-a adus pe lume.

Pe de altă parte, cei născuți în aprilie vin pe lume pentru a curăța păcatele energetice ale tatălui. Femeile născute în aprilie au o energie masculină ridicată și trebuie să învețe să respecte bărbații.

ADVERTISEMENT

Copiii care au atras luna aprilie au făcut-o pentru că în viața trecută au rupt o legătură de familie. Ei trebuie să consolideze familia și să-și ajute mama, să consolideze energia feminină. Este important să nu stea ascunși și să se afirme în societate.

În luna iunie, se nasc copiii care trebuie să învețe să-și țină părinții uniți. Intră într-o familie unde există foarte multe conflicte. Trebuie să găsească o cale de mijloc și să nu țină mai mult cu unul decât cu celălalt.

Persoanele născute în luna iulie trebuie să-și mute reședința pentru a fi fericite

Oamenii născuți în luna iulie au avut un blocaj în viața anterioară, astfel că acum învață să fie independenți. Reușesc mai mult dacă pleacă în străinătate sau aleg un loc de muncă ce necesită multă mișcare. Trebuie să învețe să se implice în cât mai multe proiecte noi.

Cei care vin pe lume în august trebuie să ofere mai mult sprijin decât primesc pentru a reuși în viață. Trăiește tot timpul cu impresia că dau prea mult. La fel ca cei din iunie, sunt nevoiți să-și țină mama și tatăl uniți.

Persoanele născute în septembrie au un corp foarte puternic. Rolul lor este să îmbunătățească calitatea neamului din care fac parte, să-și dezvolte talentul și să facă performanță.

Numerologul a dezvăluit că cei care se nasc în octombrie au făcut infracțiuni într-o viață anterioară, iar acum trebuie nu facă credite sau să nu dea bani cu împrumut.

În noiembrie se nasc sufletele care trebuie să iubească animalele, natura și să mărească capitalul familiei. La final, cei care vin pe lume în decembrie sunt, în mare parte, suflete noi și care trebuie să învețe dependența de societate și de celelalte persoane. Sunt maeștri spirituali.

ADVERTISEMENT
Tags: