Cum să scapi de durerea de cap în 30 de secunde

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
18/07/2016, 16:49
Cum să scapi de durerea de cap în 30 de secunde

Durerile de cap nu sunt deloc plăcute şi îţi pot da peste cap activităţile zilnice. Vezi cum scapi de ele în 30 de secunde.

Nu ai nevoie de calmante pentru a scăpa de durerea de cap, o poţi face cu ajutorul presopuncturii, o metodă chineză de vindecare, foarte uşor de realizat. Trebuie doar să înveţi tehnica şi să găseşti punctul Hoku din palma ta, potrivit yourstylishlife.com.

Punctul Hoku este localizat între degetul mare şi arătător, acolo unde simţi că se blochează muşchiul, şi este asociat cu relaxarea părţii superioare a corpului. Presiunea exercitată asupra acelui loc stimulează nervii.

Sursa: Realitatea.net

Ştirea MOMENTULUI

Gnohere, în presa luxemburgheză: “Nu îmi place echipa din Cluj. Sunt aroganţi!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×