Life

Cum să scapi de petele de nuci verzi de pe mâini sau haine. Fructul minune care curăță totul

Cum se scot petele de nuci verzi de pe mâini și obiecte vestimentare. E de mare ajutor un fruct la care nu te-ai fi așteptat.
20.09.2022 | 17:36
Cum sa scapi de petele de nuci verzi de pe maini sau haine Fructul minune care curata totul
Cum se scot petele de nuci verzi de pe mâini și obiecte vestimentare. E de mare ajutor un citric. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Cum să scapi de petele de nuci verzi după ce te-ai delectat cu aceste alimente bogate în proteine, grăsimi sănătoase, fibre, antioxidanți, minerale și vitamine. Fructul minune care curăță totul într-un timp extrem de scurt.

Cum se scot petele de nuci verzi de pe mâini și obiecte vestimentare. E de mare ajutor un citric

Nucile verzi sunt fructe care au un gust special și care merită savurate, în ciuda faptului că după curățare mâinile și hainele vor rămâne pătate. În cazul în care vrei să scoți ”imperfecțiunile” trebuie să știi că există soluții.

ADVERTISEMENT

Unul dintre trucurile la îndemâna oricărei gospodine constă într-o lămâie. Tot ce trebuie să faci este să o tai pe jumătate și să folosești sucul din ea. În această situație sucul se poate adăuga într-o sticlă sau într-o cană.

Al doilea pas este să adaugi două linguri de sare și să amesteci bine compoziția obținută. Alăturarea celor două produse te va ajuta să scapi instant de petele de la nucile verzi.

ADVERTISEMENT

În cazul în care mâinile și hainele sunt în continuare murdare, atunci se mai repetă procedura încă o dată. Combinația de sare și acidul din lămâie vor îndepărta petele de pe hainele tale preferate și în plus nu atacă pielea.

O altă variantă în cazul nucilor verzi este și utilizarea pastei de dinți, cu ajutorul unei periuțe vechi pe care nu o mai folosești. Cu mișcări circulare petele vor dispărea definitiv în numai câteva minute.

ADVERTISEMENT

Petele de nuci verzi, eliminate cu bicarbonat de sodiu

De asemenea, e bine de știut că pasta de dinți care conține bicarbonat de sodiu sunt de un real ajutor atunci când vine vorba de curățare.

Praful acest alb este unul magic și se poate amesteca și cu puțin detergent de vase pentru a curăța petele de nuci verzi.

ADVERTISEMENT

Vata înmuiată în spirt sau combinația dintre oțet și apă, sunt totodată foarte bune. E foarte important ca după ce ai curățat mâinile de pete să folosești o cremă pentru hidratare.

ADVERTISEMENT
Tags: