Life

Cum să te bucuri de o vacanță la mare cu bani puțini: ”Mai faci un ou, mai faci o supă”

Sfaturi pentru o vacanță ieftină la mare. Cum să te bucuri de timpul frumos cu bani puțini. Vei rămâne uimit cum poți economisi.
04.06.2023 | 21:17
Cum sa te bucuri de o vacanta la mare cu bani putini Mai faci un ou mai faci o supa
Cum poți avea o vacanță la mare cu 1000 de lei, cinci zile. Sursa foto: TripAdvisor
ADVERTISEMENT

Suntem în plin sezon estival și multe persoane se pregătesc să plece la mare, pentru a se bucura de plajă, soare, nisipul fierbinte și apa marii, mai ales. Unii își planifică atent bugetul, iar alții nu se uită deloc la bani. Pentru cei care nu vor să cheltuie prea mult, iată cum pot economisi.

Sfaturi pentru o vacanță ieftină pe litoral. Cum să te bucuri de mare, plajă și soare cu bani puțini

Cum este încă începutul sezonului estival, prețurile sunt cam piperate în stațiunile de pe litoralul românesc. O recunoaște și Ioana Tufaru, fiica regretatei actrițe Anda Călugăreanu. În fiecare an ea are grijă să nu cheltuiască sume mari.

ADVERTISEMENT

Ioana Tufaru se laudă cu faptul că pentru 5 zile într-o stațiune de pe litoral poate depăși ușor pragul de 1000 de lei. Nu mai mult de 1500 de lei. Cum reușește? A dezvăluit că alege cazări cu bucătărie în curte, pentru a găti și mânca acolo, și nu din restaurante.

”Noi gătim, da. Asta și caut, cazări care au bucătărie în curte. Mai faci un ou, mai faci o supă. Aaa, dacă în cele 5 zile sau cât stăm, mergem o dată la o terasă, e cu totul altceva. Dar așa, nu. Gătim acolo. Eu am spus mereu: dacă nu ești un om cu fițe, se poate sta la mare și cu bani puțini.

ADVERTISEMENT

Cred că vom cheltui cam cât am cheltuit de fiecare dată. În jur de 1000 de lei, 1500 de lei cu cazare cu tot. Pentru că, ți-am zis, noi nu suntem genul să ne lăfăim. Pe plajă, de obicei nu ne cumpărăm nimic. Poate câte un frappe eu și Ionuț”, a declarat Ioana Tufaru pentru ciao.ro.

Unde va merge în vacanță la mare Ioana Tufaru

Fiica Andei Călugăreanu a mai precizat că în fiecare an merge în vacanță la mare cu soțul ei, Ionuț, și fiul lor, Luca. Destinația aleasă până acum era Costinești, însă anul acesta au ales o altă stațiune, Eforie Nord. Aici, Ioana speră să găsească același confort ca în imaginile pe care le-a văzut pe internet.

ADVERTISEMENT

” (…) Acum am făcut o rezervare la Eforie Nord, la o pensiune foarte frumoasă. N-am fost niciodată, dar am văzut poze. Sperăm să fie fain. Mergem în iunie. Așteptăm bănuții să intre întâi”, a mai spus Ioana Tufaru.

Din ce își câștigă banii Ioana Tufaru

Ioana Tufaru și soțul ei, Luca, stau în Capitală, într-o garsonieră din Militari, cumpărată de latifundiarul Gigi Becali. Anterior, stăteau într-o garsonieră din Berceni,  dar i-au cerut acestuia să-i mute, din cauză că aveau vecini gălăgioși. Și în această situație Gigi Becali suporta cheltuielile.

ADVERTISEMENT

Ioana Tufaru s-a plâns dintotdeauna de situația financiară pe care o are. În cadrul unui alt interviu pentru sursa precizată anterior, declara că se descurcă din banii pe care-i primește din drepturile de autor ale mamei sale, ajutorul social și din rolurile pe care le mai are la Teatrul Evreiesc. ”Venitul lunar este în jur de 1.500 de lei. Nu, nu am un loc de muncă stabil și deocamdată nici nu caut”, mai spunea Ioana Tufaru.

ADVERTISEMENT
Tags: