Life

Cum să te coafezi și vopsești gratis la un salon. Trucul pe care nimeni nu l-a știut până acum. ANAF dezvăluie metoda legală

Știai că poți să te coafezi și vopsești gratis la salon? ANAF a dezvăluit metoda legală pe care orice client se poate baza.
12.04.2024 | 11:47
Cum sa te coafezi si vopsesti gratis la un salon Trucul pe care nimeni nu la stiut pana acum ANAF dezvaluie metoda legala
Cum să te coafezi și vopsești gratis la un salon. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cum să te coafezi și vopsești gratis la un salon? Există un truc pe care nimeni nu l-a știut până acum. Și se pare că este unul cât se poate de legal, după cum susțin reprezentanții ANAF.

Cum să te coafezi și vopsești gratis la un salon

Serviciile de înfrumusețare nu sunt tocmai ieftine, însă sunt necesare. Tocmai din acest motiv, o mulțime de persoane ajung măcar o dată sau de mai multe ori pe lună la un astfel de salon.

ADVERTISEMENT

Știai însă că poți să te coafezi și vopsești gratis la salon? Iar același lucru e valabil și în cazul unui machiaj, ori în cazul unei manichiuri sau pedichiuri complete. Există un truc pe care nimeni nu l-a știut până acum.

ANAF prezintă metoda legală prin care poți să faci acest lucru. De altfel Agenția le-a recomandat românilor care merg la saloanele de înfrumusețare să țină cont de anumite situații, pentru că vor avea de câștigat.

ADVERTISEMENT

Într-o postare pe pagina de Facebook, ANAF îi îndeamnă pe români să ceară bon fiscal în momentul în care optează pentru un serviciu în cadrul saloanelor de înfrumusețare din țară. Ce se poate întâmpla într-o astfel de situație?

Metoda legală prezentată de ANAF

Conform celor de la ANAF, dacă operatorul economic refuză să ofere bon fiscal după un serviciu, atunci acesta este gratuit. Cu alte cuvinte, poți să te coafezi și vopsești gratis la salon, din punct de vedere legal, dacă nu primești bon fiscal.

ADVERTISEMENT

„Solicită bonul fiscal când mergi la salonul de înfrumusețare! Dacă operatorul economic refuză, ai dreptul la serviciul respectiv gratuit!”, este anunțul făcut de ANAF pe pagina sa de Facebook.

Menționăm că recomandarea ANAF vine în contextul în care Agenția a anunțat anterior că a derulat un program care vizează direct veniturile realizate de persoanele fizice care prestează activități de înfrumusețare/întreținere corporală.

ADVERTISEMENT

Programul a început deja din luna martie și are ca scop verificarea îndeplinirii obligațiilor fiscale. Practic programul demarat de ANAF își propune să crească gradul de informare a contribuabililor care realizează sau care vor realiza venituri din activități de înfrumusețare și întreținere corporală.

ADVERTISEMENT