Sport

Cum să te îmbogățești cu meciurile din Liga Națiunilor! Cu doar 15 lei poți băga în buzunar 50.000 de lei

Campionatele au luat o pauză pentru a face loc partidelor din Liga Națiunilor, iar jocurile din acest weekend îți pot aduce nu mai puțin de 50.000 de lei.
21.09.2022 | 16:48
Cum sa te imbogatesti cu meciurile din Liga Natiunilor Cu doar 15 lei poti baga in buzunar 50000 de lei
Campionatele au luat o pauză pentru a face loc partidelor din Liga Națiunilor, iar jocurile din acest weekend îți pot aduce nu mai puțin de 50.000 de lei. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Alegerile noastre pentru acest sfârșit de săptămână vin din penultima etapă a grupelor Ligii Națiunilor, în care naționala României va întâlni Finlanda la Helsinki.

12 meciuri și o miză de 15 lei pentru un câștig fabulos de 50.000 de lei

După o îndelungă analiză am ales pentru tine 12 întâlniri din Liga Națiunilor pentru biletul care îți poate aduce nu mai puțin de 50.000 de lei dacă alegi să pariezi suma de 15 lei, pentru că, în cazul unui eșec, nu ne dorim să ai gaură în buget.

ADVERTISEMENT

Pe biletul nostru există câteva partide în care cota este destul de mare, dar doar cine nu riscă nu câștigă. Însă sunt și întâlniri la care am jucat ”safe”. Totul pentru o incredibilă cotă de 2,592.43.

Și dacă norocul va fi de partea noastră, va urma o perioadă în care vom avea de numărat bani. Și nu puțini. Pentru că în final, cu ajutorul unui bonus generos din partea Superbet,  câștigul ajunge la 50.000 de lei.

ADVERTISEMENT

Așteptăm goluri multe

Am ales pentru tine 6 meciuri ce vor avea loc vineri. La partida de la Helsinki, în care România își joacă ultima șansă de rămânere în lupta pentru câștigarea grupei, am ales să mizăm pe varianta ”ambele echipe marchează”, la o cotă de 1.90, pentru că amândouă formațiile au nevoie de victorie și trebuie să mizeze pe cartea atacului.

Cea mai mare cotă a zilei este de 2.35 și vine de la întâlnirea Bulgaria – Gibraltar. Gândind că oaspeții sunt cea mai slabă reprezentativă de pe continent am ales să mizăm pe pronosticul ”interval goluri: 4-6”.

ADVERTISEMENT

Miza pe goluri este și la meciurile Germania – Ungaria, Italia – Anglia și Georgia – Macedonia de Nord, în timp ce la duelul Bosnia-Herțegovina – Muntenegru am mizat pe talentul jucătorilor gazdă, chiar dacă aceștia se află în conflict deschis cu federația. Un bilet care ne-ar putea face mai bogați cu 50.000 de lei și datorită bonusului pe care ni-l oferă cu generozitate Superbet.

cum sa te

Am ales surpriza în Cehia – Portugalia

Pentru ziua de sâmbătă, am ales două pariuri mai riscante, dar posibilitatea ca ele să iasă sunt destul de mari. Portugalia nu mai este parcă forța de altădată, iar Cristiano Ronaldo e ieșit din formă după ce a ajuns pe banca de rezerve la Manchester United.

ADVERTISEMENT

Astfel că la meciul din deplasare cu Cehia am ales varianta ”1x și peste 1,5 goluri”, la o cotă de 2.90. O altă cotă importantă, 2.40, vine de la partida Israel – Albania, acolo unde am mizat pe victoria gazdelor.

cum sa te

În celelalte patru jocuri, Spania – Elveția, Scoția – Irlanda, Serbia – Suedia și Irlanda de Nord – Kosovo, am ales să mergem pe diferite variante cu goluri. Totul pentru un profit uriaș care vine și datorită bonusurilor pe care Superbet le oferă cu generozitate.

ADVERTISEMENT