Sporturi

Cum să te laşi de fumat cu bicarbonat de sodiu

Cel mai bun lucru pe care un fumator il poate face este sa renunte la fumat. Astfel, acesta nu va mai pune in pericol propria sanatate si nici sanatatea copiilor.Puneti o lingurita de bicarbonat de...
21.09.2015 | 16:16
Cum sa te lasi de fumat cu bicarbonat de sodiu

Cel mai bun lucru pe care un fumator il poate face este sa renunte la fumat. Astfel, acesta nu va mai pune in pericol propria sanatate si nici sanatatea copiilor.Puneti o lingurita de bicarbonat de sodiu si amestecati-o cu un pahar de 250 de ml de apa. Se amesteca pana cand bicarbonatul de sodiu este complet dizolvat.

De fiecare data cand simtiti nevoia sa fumati, clatiti-va gura cu acest amestec, si apoi inghititi.

Puteti purta acest amestec cu dumneavoastra intr-o sticluta si il puteti folosi oriunde ati merge, ori de cate ori simtiti nevoia de a fuma

La inceput sunt sigur ca veti fi reticenti in a folosi aceasta metoda, insa va asigur ca dupa prima utilizare, nevoia de a va aprinde o tigara va fi mult diminuata, ajungand in cateva zile sa nu mai fie deloc.

Datorita proprietatilor sale uimitoare, bicarbonatul de sodiu actioneaza ca un inhibator al acestei dorinte, ajutand organismul sa elimine acumularile de substante nocive, care au acaparat intregul corp de-a lungul anilor in care ati fumat.