Life

Cum să-ți botezi copilul, astfel încât să aibă succes în viață. Adam Stavarache: „Ion Țiriac are numărul 8, asta înseamnă bani”

Un specialist în numerologie a explicat diferența pe care o poate face alegerea unui nume pentru destinul unei persoane.
03.04.2023 | 13:46
Cum sati botezi copilul astfel incat sa aiba succes in viata Adam Stavarache Ion Tiriac are numarul 8 asta inseamna bani
Adam Stavarache a explicat importanța numelui în numerologie. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

În știința numerologiei se explică câte de important este un nume în viața unei persoane. Specialistul Adam Stavarache a explicat cum trebuie botezat un copil, astfel încât acesta să aibă o viață cât mai ușoară.

Numerologie: De ce să ții cont când alegi un nume și cum să-i calculezi vibrația

În emisiunea Vorbește lumea, numerologul Adam Stavarche- care în trecut a vorbit despre cum influențează data nașterii relațiile de dragoste și cum poate fi reparată karma familială– a explicat cât de importantă este vibrația unui nume.

ADVERTISEMENT

Specialistul a oferit o informație utilă pentru viitorii părinți, dezvăluind că ar fi bine să țină cont de câteva aspecte importante atunci când se gândesc ce nume să aleagă pentru bebelușul lor: „Dacă numele este benefic pentru data de naștere, copilul va avea o soartă bună. Dacă nu este benefic apar evenimente distructive.

Numele reprezintă imaginea ta socială, imaginea pe care tu o formezi. Numele ne influențează. Dar omul care știe este mai ferit. Cu cât știi mai multe lucruri, cu atât poți să îmbunătățești calitatea vieții.Copilul trebuie să aibă un număr cât mai autentic, pentru că oricum are un nume de familie.

ADVERTISEMENT

Numele de familie reprezintă numele ereditar, arată energia, karma neamului. Energia prenumelui ar trebui să fie cât mai autentică, copilul să dezvolte o personalitate unică”, a spus Adam Stavarache la Pro TV.

Numerologul Adam Stavarache a explicat cum poate fi calculată vibrația numelui. Într-un tabel se a trec cifrele de la 1 până la 9 și sub ele literele alfabetului. De exemplu, 1-A, 2-B și în continuare până când se termină: „Le adunăm și așa aflăm”. De menționat este că numărul trebuie redus până când rămâne o cifră între 1 și 9.

ADVERTISEMENT

Ce spune vibrația numelui despre fiecare persoană în parte

Ulterior, Adam Stavarache a spus cum influențează vibrația numelui viața unei persoane. Astfel: „Clanul 1 este o energie de oameni individualiști. Acești oameni sunt lideri, oameni care au venit să se descurce singuri, să facă față singurătății. Cei care numele de familie sau adunat tot unul, înseamnă că lecția lor de viață este să se conducă către noi locuri. Să creeze un nou neam”.

Oamenii care se nasc cu vibrația numelui 2 sunt aceia care au puteri vindecătoare. Scopul lor este să-și unească familia. „Cei care se nasc în energia 3 sunt oameni bogați, oameni influenți. Sunt aici să creeze, să devină artiști. Să aducă o bunăstare tuturor”, a continuat numerologul.

ADVERTISEMENT

În numerologie, cei care poartă un nume cu vibrația 4 au menirea să învețe să nu se mai certe pentru avere. Lecția lor este să aducă stabilitate financiară și să adune lucruri materiale. Iar cifra 5 este atribuită exploratorilor- persoanele care trebuie să învețe să nu mai divizeze familia. „Toți oamenii care au 6 trebuie să facă lucruri pentru frumusețe”, a continuat Adam Stavarache.

„Oamenii care se nasc în energia clanului 8 sunt oamenii banului”

„Clanul 7 arată că persoanele trebuie să călătorească, să avanseze și să se dezvolte spiritual. Numele 7 este detul de greu în numerologie. Oamenii care se nasc în energia clanului 8 sunt oamenii banului. Clanul oamenilor de afaceri, care sunt de succes, dar pot atrage probleme cu legea. Ion Țiriac are adunat numărul 8, asta înseamnă bani, putere. La fel și Cătălin Botezatu”, a povestit specialistul.

Iar în ceea ce privește vibrația numelui 9, aceasta corespunde acelor persoane care sunt nevoite să-și dezvolte conștiința, să înțeleagă mediul în care au venit pe lume și pe ceilalți oameni. Pot atrage foarte multe sarcini e îndeplinit și au tendința de izolare.

ADVERTISEMENT
Tags: