Life

Cum să-ți cumperi o casă de vis la doar câțiva pași de Valea Prahovei. Costă mai puțin decât o garsonieră, are 4 camere și se află într-o zonă spectaculoasă

Investește în propria ta casă de vis la câțiva pași de Valea Prahovei! Prețul acestui loc este mai mic decât al unei garsoniere.
29.06.2024 | 18:00
Cum sati cumperi o casa de vis la doar cativa pasi de Valea Prahovei Costa mai putin decat o garsoniera are 4 camere si se afla intro zona spectaculoasa
Cum să-ți cumperi o casă de vis la doar câțiva pași de Valea Prahovei. Costă mai puțin decât o garsonieră. Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dacă îți dorești o casă de vis, cu teren și curte, sau poate o casă de vacanță, departe de agitația orașelor, aceasta este locația perfectă. Undeva în apropriere de Valea Prahovei, o casă cu 4 camere este mai ieftină decât o garsonieră.

Cum să-ți cumperi o casă de vis la doar câțiva pași de Valea Prahovei. Costă mai puțin decât o garsonieră

În ziua de azi, mulți dintre noi visează să aibă propria casă cu grădină, renunțând tot mai mult la traiul în blocuri aglomerate. În comuna Vișinești, județul Dâmbovița, aceste vise pot deveni realitate. Prețul unei case este mult mai accesibil decât cel al unei garsoniere la oraș.

ADVERTISEMENT

De exemplu, în comuna Vișinești, poți cumpăra o casă cu patru camere în stil vagon, la un preț incredibil. În plus, locuința dispune de hol, verandă, beci și grădină, însă baia și bucătăria nu sunt amenajate.

Anunțul a fost postat într-un grup de pe Facebook, intitulat Case Ieftine România. Amprenta casei respective este de 97 metri pătrați, aproape dublă față de cea a unei garsoniere. Dar cel mai impresionant aspect este grădina, care se întinde pe o suprafață de 860 metri pătrați, oferind o oază generoasă de verdeață și peisaje încântătoare.

ADVERTISEMENT

Fundația casei este din piatră naturală brută, iar pereți din cărămidă presată. De asemenea, casa este racordată la curent electric și are conducte de apă și gaze.

Este amplasată pe zonă de dial, chiar în centrul comunei, aproape de școală, primărie, dispensar, poliție, biserică și magazine alimentare. Drumul este asfaltat, cu acces foarte usor din DN 1 sau DN 71.

ADVERTISEMENT

Toate acestea la incredibilul preț de … 29,500 euro! Fără îndoială, o casă în comuna Vișinești este mult mai ieftină decât orice garsonieră din oraș, unde prețurile sunt uriașe. Suma este negociabilă și poți ajunge la înțelegere mai bună cu proprietarul.

Unde se află, de fap, comuna Vișinești

Comuna Vișinești din județul Dâmbovița se află la la două ore de condus de București și cam la o oră de Sinaia sau alte stațiuni de pe Valea Prahovei.

ADVERTISEMENT

În apropiere de Vișinești se găsesc următoarele orașe:
Moreni (20 km)
Târgoviște (45 km)
Pucioasa (20 km)
Câmpina (20 km)
Ploieștie (48 km)

Potrivit recensământului efectuat în 2021, populația comunei Vișinești ajunge la 1.586 de locuitori, în scădere față de anul 2011, când au fost înregistrați 1.974 de locuitori.

În comuna Vișinești, tradițiile agricole sunt profund înrădăcinate. Locuitorii practică creșterea animalelor în gospodărie, cu accent pe bovine, ovine și cabaline. De asemenea, se remarcă cultivarea intensivă de pomi fructiferi, în special livezi de pruni destinate pentru fabricarea celebrului “Ţuicii de Ursei”.

Agricultura locală include culturi de porumb, cartofi și diverse legume, gestionate pe suprafețe mici. Mai mult, prelucrarea primară a lemnului rămâne o activitate esențială, valorificând resursele naturale locale.

Dacă te hotărăști să vii aici, vei da peste o zonă nepoluată și extrem de liniștită, cu un potențial turistic fantastic. Datorită climei blânde, atât iarna cât și vara, dar și peisajului demențial, aerul curat și liniștea totală, acesta este locul ideal pentru a dezvolta pensiuni agroturistice unde poți să te relaxezi și să te bucuri de viață.

ADVERTISEMENT
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
Cum a ajuns un bărbat să construiască o tavernă grecească în propria curte:...
Cum a ajuns un bărbat să construiască o tavernă grecească în propria curte: „Avem o listă de așteptare și primim clienți de peste tot”
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Maria e bucătăreasă şi străbate ţara-n lung şi-n lat. Ideea care i-a venit...
Maria e bucătăreasă şi străbate ţara-n lung şi-n lat. Ideea care i-a venit după ce s-a întors de la muncă din Italia
Schimbare de look a singurei femei care l-a făcut bunic pe Ion Ţiriac....
Schimbare de look a singurei femei care l-a făcut bunic pe Ion Ţiriac. Fanii au reacţionat imediat
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
ÎNȚELEGERE făcute de Iohannis cu Zelenski. Ce înseamnă pentru România
ÎNȚELEGERE făcute de Iohannis cu Zelenski. Ce înseamnă pentru România
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv....
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv. Ce au făcut autoritățile. Ultimele clipe din viața tinerei moarte la Bușteni
Omenirea, amenințată de mari cutremure. Cauza care provoacă mișcările seismice
Omenirea, amenințată de mari cutremure. Cauza care provoacă mișcările seismice
Dana Rogoz a făcut anunţul dup 12 ani de căsnicie cu Radu
Dana Rogoz a făcut anunţul dup 12 ani de căsnicie cu Radu
Românul și-a păstrat banii în sobă, apoi s-a dus la BNR și a...
Românul și-a păstrat banii în sobă, apoi s-a dus la BNR și a încercat să îi înlocuiască. Surprinzător ce a urmat
Stațiunea mai puțin cunoscută de la noi care va detrona Mamaia. Plaja e...
Stațiunea mai puțin cunoscută de la noi care va detrona Mamaia. Plaja e un colț de Rai, iar prețurile sunt mici