Cum să trăieşti mult. SECRETELE celei mai în vîrstă femei din lume!

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
23/07/2016, 00:00
Cum să trăieşti mult. SECRETELE celei mai în vîrstă femei din lume!

Emma Morano este o femeie din Italia care a ajuns la vârsta de 116 ani. S-a născut pe 29 noiembrie 1899, a mai avut două surori care au trăit până la vârsta de 102 ani, respectiv 100 de ani.
Iată cum a reuşit să ajungă la această vârstă şi să arate atât de bine:

A trăit singură. Deşi a mai fost curtată după divorţ, Emma nu a vrut să se recăsătorească spunând că “nu vrea să fie dominată de nimeni”.  În prezent locuieşte singură, dar este foarte des vizitată de nepoţii ei.

A muncit mult. Întotdeauna a ştiut cum să se descurce din punct de vedere financiar, aceasta confecţionând genţi într-o fabrică. De asemenea, a lucrat ca bucătar la cu hotel până la vârsta de 70 de ani, iar în prezent susţine că faptul că s-a pensionat foarte târziu şi a lucrat din greu, a făcut-o să trăiască mai mult.

Ţine o dietă neobişnuită. După ce a fost diagnosticată în tinereţe de anemie, Emma nu a uitat de recomandarea doctorului şi anume să mănânce două ouă crude şi 100g de friptură crudă. Poate că nu i se potriveşte fiecăruia, dar cu siguranţă pentru Emma a fost perfectă!

Sursa: Realitatea.net

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali, sfat pentru Denis Alibec. “Vrei să revii? Nu mai fuma două pachete şi lasă calculatorul!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×