Life

Cum să verifici dacă pâinea din supermarket e proaspătă. Secretul e pe ambalaj!

Cum să verifici dacă pâinea din supermarket e proaspătă sau dacă e veche. Secretul e pe ambalaj, dar puțini știu acest lucru.
22.05.2023 | 15:24
Cum sa verifici daca painea din supermarket e proaspata Secretul e pe ambalaj
Cum să verifici dacă pâinea din supermarket e proaspătă. Foto: pâine în ambalaj / delish.com
ADVERTISEMENT

Cum să verifici dacă pâinea din supermarket e proaspătă. Este un secret pe ambalaj care poate să îți spună acest lucru.

Cum să verifici dacă pâinea din supermarket e proaspătă

Este un truc foarte important care te poate ajuta să verifici dacă pâinea din supermarket este proaspătă sau se află pe raft de multă vreme.

ADVERTISEMENT

Există un simbol pe ambalaj care te poate ajuta să afli acest lucru. Un tânăr din California a dezvăluit pe rețelele de socializare un truc pe care puține îl știu.

Acesta a povestit totul pe Tiktok și le-a arătat direct din supermarket prietenilor săi virtuali cum trebuie să verifice dacă pâinea este proaspătă atunci când sunt la magazin.

ADVERTISEMENT

Acesta a dezvăluit că fiecare pâine are clame de plastic colorate cu care este închisă pentru a rămâne proaspătă mai mult timp.

Aceste clame de plastic ne arată când a fost produsă pâinea. Mai precis, este vorba de zilele săptămânii, care sunt notate cu diferite culori.

ADVERTISEMENT

Cum poți să alegi cea mai proaspătă pâine

Astfel, o pâine produsă luni va avea o clamă albastră, una produsă marți va avea o clemă verde, una produsă joi va fi de culoare roșie, iar pentru vineri pâinea va avea clama albă. Pâinile care sunt produse sâmbăta au o clamă galbenă, a mai susținut bărbatul pe internet.

Cum să verifici dacă pâinea din supermarket e proaspătă, de fapt. Tânărul a mai explicat că singurul lucru pe care trebuie să-l faci pentru a te bucura de o pâine proaspătă este să alegi produsul care a fost fabricat cu doar o zi înainte, în funcție de ziua săptămânii la care mergi la supermarket.

ADVERTISEMENT

„Am aflat că toată viața mea am cumpărat pâine greșit. Cumpărarea pâinii este strategică. Dacă urmați această strategie specifică, puteți prelungi perioada de valabilitate.

Acum, când cumpărați pâine, au aceste cleme de plastic atașate de ambalaj. Acestea sunt au o anumită culoare dintr-un motiv clar.

Culoarea clemei vă va spune în ce zi a fost coaptă pâinea. Așa că dacă vrei pâine proaspătă o poți căuta pe cea făcută cu doar o zi înainte. Nimic mai simplu”, a spus Jordan, pe Tiktok.

ADVERTISEMENT
Tags: