Fotbal intern

Cum sărbătoresc liderii de la FCSB. „Perlele” se antrenează, Ionuț Panțîru e deja la Iași. Foto

25.12.2020 | 12:01
Cum sarbatoresc liderii de la FCSB Perlele se antreneaza Ionut Pantiru e deja la Iasi Foto
Cum sărbătoresc liderii de la FCSB. „Perlele” se antrenează, Ionuț Panțîru e deja la Iași. Foto. FOTO: Facebook FCSB
ADVERTISEMENT

FCSB are parte de un Crăciun fericit. În acest an, roș-albaștrii iernează pe primul loc în Liga 1 și speră ca, în 2021, Moșul să le aducă primul titlu după șase sezoane de secetă.

Pentru a primi acest cadou, fotbaliștii lui Toni Petrea se antrenează chiar și de sărbători, dar nu își uită nici fanii, cărora au încercat să le transmită cele mai frumoase urări.

ADVERTISEMENT

În Sfânta Zi a Nașterii Domnului, FANATIK vă prezintă cum sărbătoresc liderii de la FCSB. În curtea liderului sunt însă și fotbaliști mai puțin fericiți.

„Perlele” Tănase, Man și Coman se antrenează și de sărbători

Florin Tănase, Dennis Man și Florinel Coman sunt trei dintre cei mai în formă fotbaliști români în 2020. Primii doi se bat la titlul de golgheter în Liga 1, iar al treilea , deși abia a revenit pe gazon după accidentare, nu pare să își fi ieșit vreo clipă din mână. Împreună, Tănase, Man și Coman au marcat 22 din cele 37 de goluri pe care roș-albaștrii le-au dat în campionat.

ADVERTISEMENT

Tripleta ofensivă a liderului vrea să rămână pe aceeași pantă ascendentă și în 2021. Pentru acest lucru, Tănase, Man și Coman fac antrenamente chiar și de sărbători. „Șeptarul” a postat pe Instagram o fotografie cu mesajul: „Indiferent de vreme, mă antrenez în fiecare zi. Nu contează dacă plouă sau ninge pentru că port mereu echipamentul care ma ajută”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Florin Coman (@7coman_)

Cele trei superstaruri ale lui FCSB au fost, recent, protagoniștii unei reclame la ultima colecție Nike. Dennis Man este deja familiarizat cu spoturile publicitare ale celebrei companii americane.

ADVERTISEMENT

  • Dennis Man este golgheterul din Liga 1, cu 12 reușite.
  • Florin Tănase se află pe locul 2 în ierarhia celor mai buni marcatori, cu nouă goluri.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Florin Coman (@7coman_)

  • În acest sezon de Liga 1, Florinel Coman a jucat de șapte ori, a marcat un gol și a oferit trei pase decisive.
ADVERTISEMENT

Ionuț Panțîru e deja la Iași

Din punct de vedere sportiv, Ionuț Panțîru are un Crăciun mai puțin fericit. Fundașul stânga se află deja la Iași, alături de familie, și ar putea rămâne să joace în Copou din 2021. Fotbalistul în vârstă de 24 de ani nu mai este dorit la FCSB, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate. Plecarea lui Panțîru de la roș-albaștri este facilitată și de transferul lui Risto Radunovic. Cu toate acestea, Panțîru nu a fost împiedicat să îi ureze un mesaj deosebit bunicii sale: „La mulți ani, celei mai iubite dintre pământeni! Noi și toată familia te iubim și îți dorim multă sănătate! 70 de ani plini de bucuri!”, a scris Ionuț Panțîru pe Instagram.

Darius Olaru și Mihai Stoica, urări de Crăciun pentru fanii lui FCSB

În schimb, Darius Olaru este unul dintre fotbaliștii lui FCSB care termină bine anul 2020. Internaționalul de tineret s-a calificat cu România la Campionatul European și este om de bază în echipa lui Toni Petrea. De Crăciun, mijlocașul s-a fotografiat lângă brad și a transmis un mesaj călduros: „Fie ca acest Crăciun să vă aducă mai aproape toate persoanele dragi. Crăciun fericit și la mulți ani”, a scris Olaru pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Darius Olaru (@dariusolaru98_)

Pagina de Facebook a roș-albaștrilor a avut și ea urări pentru fani, fotografia fiind distribuită și de managerul general Mihai Stoica. „FCSB vă urează Crăciun fericit, alături de cei dragi!”, este mesajul liderului.

În plus, Andrei Vlad, Olimpiu Moruțan, Florinel Coman și Dennis Man au transmis și ei urări pentru cei care susțin gruparea roș-albastră.

  • FCSB este pe primul loc în Liga 1, cu 34 de puncte, două peste U Craiova și trei peste CFR Cluj.

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Astra: 2,02 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT