Fotbal international

Cum sărbătorește Leo Messi Crăciunul. I-a înnebunit pe fani după ce și-a filmat soția în timp ce dansa pe terasă. Video

Antonela Roccuzzo, soția lui Leo Messi, proaspăt campion mondial cu Argentina, a postat o fotografie de familie pe rețelele de socializare de Crăciun.
25.12.2022 | 13:17
Cum sarbatoreste Leo Messi Craciunul Ia innebunit pe fani dupa ce sia filmat sotia in timp ce dansa pe terasa Video
Lionel Messi petrece Crăciunul alături de familia sa. Sursă foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Visul lui Lionel Messi a prins contur, grație triumfului spectaculos al Argentinei la Cupa Mondială din Qatar. Starul argentinian a câștigat, în premieră, trofeul Cupei Mondiale, iar acum se bucură de vacanță până la revenirea în lotul lui PSG. „Decarul” echipei lui Lionel Scaloni își petrece Crăciunul cu familia.

Lionel Messi, fotografie cu familia de Crăciun

Lionel Messi ar putea rata primele două meciuri ale lui PSG după încheierea Cupei Mondiale din Qatar cu Strasbourg, pe 28 decembrie și împotriva lui Lens în prima zi a anului 2023. Starul argentinian ar urma să-și facă apariția în lotul campioanei Franței la meciul cu Angers, de pe 11 ianuarie 2023.

ADVERTISEMENT

Antonela Roccuzzo, soția celebrului fotbalist, a postat o fotografie de familie pe Instagram care-i include pe Lionel Messi și pe cei trei copii ai lor Thiago, în vârstă de 10 ani, Mateo, 7 ani și Ciro, în vârstă de 4 ani.

„Crăciun fericit!” este urarea atașată fotografiei de Antonela Roccuzzo. Postarea soției lui Lionel Messi a strâns 4,5 milioane de aprecieri în numai 6 ore de la distribuire. Soția septuplului Balon de Aur are o comunitate uriașă pe Instagram, fiind urmărită de 29,8 milioane de persoane.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Antonela Roccuzzo (@antonelaroccuzzo)

Lionel Messi, videoclip cu Antonela Roccuzzo pe rețelele de socializare în Ajunului Crăciunului

Antonela Roccuzzo l-a susținut pe Lionel Messi pe tot parcursul Campionatului Mondial, fiind prezentă la toate meciurile Argentinei. Familia fotbalistului se află în stare de sărbătoare după triumful istoric de la Cupa Mondială, iar momentele sunt împărtășite cu fanii.

În cel mai recent video publicat de Leo Messi apare soția sa, Antonela Roccuzzo, îmbrăcată cu o rochie roșie elegantă, dansând pe muzică lentă.

ADVERTISEMENT

Lionel Messi a fost decisiv în drumul Argentinei spre al treilea trofeul al Cupei Mondiale din istorie. „Decarul” formației pregătite de Lionel Scaloni a înscris 7 goluri în Qatar și a pasat decisiv de 3 ori.

Antonela Roccuzzo, mesaj emoționant pentru Lionel Messi după câștigarea Cupei Mondiale

Antonela Roccuzzo a scris un mesaj emoționant pe rețelele de socializare după ce Argentina a câștigat Cupa Mondială, iar Lionel Messi și-a trecut în palmares unicul mare trofeu care-i lipsea.

ADVERTISEMENT

Soția căpitanului Argentinei a precizat cât de greu i-a fost lui Messi să își îndeplinească visul. „Campioni mondiali! Nici nu știu cum să încep, ce mândrie am simțit pentru tine, Leo.Mulțumesc că ne-ai învățat să nu lăsăm niciodată garda jos și să ne luptăm până la final.

În sfârșit, ești campion mondial. Noi știm cât de mult ai suferit atâția ani, cât îți doreai să câștigi acest trofeu. Hai, Argentina!”a scris Antonela Roccuzzo pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT