Simona Halep

Cum sărbătorește Simona Halep de Valentine’s Day: „Fără dragoste, n-aș putea juca tenis”

12.02.2021 | 13:39
Cum sarbatoreste Simona Halep de Valentines Day Fara dragoste nas putea juca tenis
ADVERTISEMENT

După victoria clară în fața rusoaicei Veronika Kudermetova, Simona Halep și-a asigurat calificarea în optimile Australian Open 2021 și a vorbit despre cum va petrece de Ziua Îndrăgostiților.

Simona se declară încântată de faptul că va avea ocazia să petreacă această sărbătoare în Australia și a mărturisit la interviul de după meciul din turul 3 că dragostea este ceea ce o ține concentrată și conectată la tenis.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Halep a vorbit și despre decizia australienilor de a nu mai permite accesul spectatorilor la meciuri, timp de cinci zile. Ea crede că autoritățile de la Antipozi gestionează bine pandemia, deși lipsa suporterilor este o problemă.

Cum sărbătorește Simona Halep de Valentine’s Day: „Întâi tenis, apoi Ziua Îndrăgostiților”

În data de 14 februarie, îndrăgostiții din întreaga lume sărbătoresc Valentine’s Day, însă pentru Simona Halep acest an impune prezența la turneul de Mare Șlem de la Antipozi.

ADVERTISEMENT

Astfel, sportiva din România va trebui să se concentreze pe prestațiile sale din meciurile de la Australian Open înainte de a putea sărbători ceva.

„E plăcut să știu că voi fi aici în februarie, în preajma sărbătorii de Valentine’s Day. Dar mă voi concentra pe tenis și voi sărbători Ziua Îndrăgostiților după aceea. Dragostea e totul pentru mine și îmi place să le-o dăruiesc tuturor celor din jurul meu, oamenilor care contează.

ADVERTISEMENT

Iubesc și tenisul și e important pentru că astfel pot să gestionez mai bine presiunea și călătoriile din fiecare săptămână. Fără dragoste, ar fi mult mai greu să practic acest sport”, a spus Halep după victoria din turul 3, cu Veronika Kudermetova, scor 6-1, 6-3.

Ce spune despre absența spectatorilor în următoarele zile: „Sunt tristă, dar e mai bine așa”

Simona Halep a oferit declarații și despre decizia organizatorilor de a nu mai permite accesul spectatorilor timp de cel puțin cinci zile la meciurile desfășurate la Antipozi.

ADVERTISEMENT

„Sunt tristă pentru că nu vom avea spectatori în următoarele cinci zile, dar cred că e mai sigur pentru toată lumea, așa că vom respecta cu toții restricțiile și regulile. Cred că Australia a procedat foarte bine anul trecut și accept strategia adoptată aici”, a spus românca.

Chiar dacă este dezamăgită că nu va putea beneficia de prezența spectatorilor la meciurile pe care le-ar putea disputa în următoarea perioadă, Halep s-a declarat foarte fericită după victoria ce i-a adus calificarea în optimi și a dezvăluit că este pregătită din toate punctele de vedere pentru partidele care urmează.

ADVERTISEMENT