News

Cum a scăpat de puşcărie cel pe care a pus ochii Mantea

Ieri, WOWbiz.ro prezenta in exclusivitate un secret ascuns din trecutul lui Cristian Mitrea, celebrul concurent din show-ul “Burlacita”, care se pare ca i-a cazut cu tronc Andreei Mantea. Cunoscut...
10.07.2014 | 09:02
Cum a scapat de puscarie cel pe care a pus ochii Mantea

Ieri, WOWbiz.ro prezenta in exclusivitate un secret ascuns din trecutul lui Cristian Mitrea, celebrul concurent din show-ul “Burlacita”, care se pare ca i-a cazut cu tronc Andreei Mantea. Cunoscut si sub numele de Mitrutz sau “luptatorul in cusca”, Cristian Mitrea este campionul mondial care a adus primul bronz pentru tara noastra la Campionatul Mondial de Jiu Jitsu, in SUA, dar si concurent in actuala editie de la “Burlacita”.

Cristian i-a cazut cu tronc burlacitei Andreea Mantea

Pana ieri, insa, doar rudele si prietenii apropiati stiau ca Mitrutz are o “tinichea prinsa de coada” si un trecut intunecat, acesta ajungand in beciurile Politiei, pentru 29 de zile, dupa ce a atacat un vatman cu un cutit de vanatoare. Totul s-a intamplat in urma cu doi ani, intr-o zi care nu anunta nimic din tot ceea ce avea sa urmeze.

Cristian se afla la volanul autoturismului sau si a avut un schimb dur de replici, in trafic, cu un vatman. Spre surprinderea tuturor, Mitrutzul si-a iesit din fire, a scos un cutit de vanatoare si l-a atacat pe barbat chiar in tramvai, sub privirile calatorilor, provocandu-i acestuia o plaga la mana dreapta.

Transportat de urgenta la spital, barbatul a avut nevoie de ingrijiri medicale, ulterior, acesta fiind operat la Spitalul Bagdasar-Arseni si internat pentru cateva zile. Asa a ajuns Cristian sa fie retinut 24 de ore si apoi cercetat in stare de arest, 29 de zile, pentru ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice, lovire sau alte violente si port ilegal de arma alba. Salvarea lui Cristian a venit insa din partea tatalui sau, un om de afaceri potent, care s-a dat peste cap si a platit o suma colosalaunei armate de avocati care sa-i salveze fiul de puscarie.

In prezent acesta e concurent la “Burlacita”“A avut noroc cu tatal lui. Acesta este afacerist si un om mare. A ales cei mai buni avocati si a reusit sa faca in asa fel incat fiului sau sa ramana in libertate. A pus in joc suma de 10.000 de euro.Mai mult, vatmanul nu a mai avut pretentii si chiar s-au impacat. Si-a salvat fiul de la inchisoare. Daca ajungea in penitenciar nu mai iesea om de acolo”, ne-a declarat un apropiat al familiei.In prezent, Mitrutzu este concurent in show-ul “Burlacita”, unde a reusit sa se impuna si sa ii fure inima brunetei.

Sursa: wowbiz.ro

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi!