Cum scapi de balonare în 60 de secunde

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
29/07/2016, 08:00
Cum scapi de balonare în 60 de secunde

Balonarea este o problemă comună, de aceea ne-am gândit să te învăţăm cum să scapi de ea în 60 de secunde. Astfel vei avea un abdomen plat şi vei scăpa de disconfort.

Apa este ingredientul minune care te ajută să scapi de balonare în 60 de secunde. Cynthia Sass este cea care a descoperit o reţetă miraculoasă, care te face să ai abdomenul plat cât ai clipi. Pe lângă asta, apa Sassy, aşa cum a fost numită băutura, îţi întăreşte sistemul imunitar, îţi ajută digestia şi are zero calorii.

Apa Sassy este un element cheie în dieta care îţi face abdomenul plat, realizată tot de Cynthia Sass. Când bei doi litri de apă pe zi, s-ar putea să ai ceva probleme cu retenţia de apă, dacă nu eşti atentă, de aceea este recomandat să bei apa Sassy.

Sursa: Realitatea.net

Ştirea MOMENTULUI

Virgil Postolachi a obţinut cetăţenia română! Prima reacţie a tatălui său

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×