ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Cum scapi de jucătorii străini în Liga a III-a: “Ne-au pus să semnăm că ne-am primit salariile. Era, de fapt, rezilierea!”

Autor: Alex Bradescu | 21.12.2019 | 20:54
Cum scapi de jucătorii străini în Liga a III-a:
Înainte Modelu, formaţie din Liga a III-a, a scăpat de doi străini punându-i să semneze documente despre care li s-a spus că sunt chestiuni contabile. De fapt, era rezilierea contractelor. Foto: ziuadeconstanta

Ligile inferioare ale fotbalului românesc sunt un adevărat izor de “râsu’-plânsu'”. Ultima “ispravă” din Liga a III-a se înscrie în acest registru tragi-comic. Doi jucători străini au fost nevoiţi să plece de la Înainte Modelu după ce au fost păcăliţi de conducerea clubului.

ADVERTISEMENT

Doi jucători străini din Liga a III-a au fost puşi să semneze pentru a-şi lua salariile. Documentul era de fapt rezilierea contractelor

Concret, bulgarul Velizar Dimov şi grecul Dimitrios Keramidas au avut parte de promisiuni că înainte de Sărbători îşi vor primi salariile restante şi primele. Şi, gest foarte frumos, şefii chiar s-au ţinut de cuvânt şi le-au virat banii cuveniţi. Numai că, au fost chemaţi şi în sediul clubului pentru o “formalitate”.

Celor doi li s-au pus două documente sub nas şi au fost rugaţi să semneze. Li s-a spus că e vorba de o chestiune de contabilitate, de evidenţă, prin care să se ateste că şi-au primit banii pe care îi aveau de încasat. Numai că a urmat o surpriză.

ADVERTISEMENT

„Înainte de a pleca acasă, ni s-a dat să semnăm o hârtie scrisă în limba română şi ni s-a spus că iscălim pentru că ne-am primit salariile. După trei zile, am fost scoşi din grupul de Whatsapp şi cineva de la echipă ne-a spus că am semnat, de fapt, pentru rezilierea contractelor”, a povestit grecul Keramidas pentru Liga2.ro.

Cei doi mai aveau contract cu formaţia din judeţul Călăraşi, iar ei tocmai semnaseră faptul că renunţă la înţelegere fără nicio pretenţie salarială!

ADVERTISEMENT

Sub impresia faptului că îşi luaseră drepturile restante, bulgarul şi grecul nu şi-au mai consultat agentul şi au semnat “pe încredere”, deşi documentele erau în limba română.

Şefii de la formaţia din judeţul Călăraşi doreau să scape de cei doi jucători pentru că nu mai erau dispuşi să le plătească salariile, mai ales că parcursul din prima parte a sezonului nu fusese conform aşteptărilor.

ADVERTISEMENT

La finalul anului 2019, Modelu se află pe poziţia 5 în clasamentul seriei din Liga a III-a, la 11 puncte de prima clasată, aşa că o eventuală promovare în Liga II este destul de îndepărtată.

Unirea Slobozia este pe primul loc în serie, urmată de CS Afumaţi.

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!