Cum scapi de ploșnițele de pat fără insecticide. Ce trebuie să faci, de fapt, pentru a te asigura că elimini rapid și eficient insectele care îți dau dureri de cap și care te ciupesc întotdeauna noaptea, atunci când dormi.
Cum poți elimina ploșnițele de pat fără a apela la firmele de specialitate. Acțiunea pe care trebuie să o desfășori în casă pentru a scăpa definitiv de insectele care sunt active în special pe timpul nopții și care se hrănesc cu sânge uman.
Ele stau ascunse în saltele, dulapuri, printre haine, crăpături în pereți și locuri întunecoase din casă, putându-se înmulți foarte rapid. Din păcate, este foarte greu să le omori odată ce ajungi să le descoperi în locuință.
Cu toate acestea, nu este cazul să renunți, ci să îți îndrepți atenția spre soluțiile pe care le ai la îndemână. Dacă nu vrei să apelezi la insecticidele periculoase pentru sănătate, atunci ar fi bine să recurgi la șocul termic.
Tot ce trebuie să faci este să folosești generatoare de abur supraîncălzit. Specialiștii din domeniul igienei spun că atât ploșnițele adulte, cât și ouăle acestora sunt foarte sensibile la schimbările bruște de temperatură.
Mai exact, trebuie să ai un aparat special care generează abur încălzit la 180 de grade Celsius. Acesta este, de fapt, un dispozitiv inteligent care pulverizează aburul în cele mai ascunse locuri din casă sau din mașină.
În cazul în care vrei să neutralizezi inclusiv mirosul neplăcut al coloniilor de ploșnite este indicat să combini aburul cu detergenți speciali. Avantajul acestui aparat este faptul că poți dormi în cameră imediat ce s-a încheiat procesul.
Ploșnițele de pat adoră locurile întunecate, durata lor de viață fiind influențată de temperatura ambietală, motiv pentru care este foarte important să aplici mai multe tratamente, la o anumită perioadă de timp.
Acestea au rolul de a readuce liniștea unui somn odihnitor, fără grija efectelor nocive cauzate de prezența insectelor în locuință. De asemenea, este bine să schimbi lenjeria integral de pe pat și să o speli la o temperatură foarte ridicată.
În plus, este indicat să aspiri patul și zonele infestate și apoi să arunci sacul, să folosești substanțe chimice de tip insecticid, precum și soluții fără insecticide. Totodată, poți pulveriza alcool sanitar în locurile în care crezi că stau ploșnițele. Repetă procesul la fiecare 6-7 zile.