Life

Cum scapi de toate energiile negative din casă. Lidia Fecioru a explicat tot ce trebuie să faci

Cum să îndepărtezi energiile negative din interiorul propriei case. Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, ne oferă câteva soluții utile.
28.01.2023 | 19:30
Cum scapi de toate energiile negative din casa Lidia Fecioru a explicat tot ce trebuie sa faci
Oul, util pentru îndepărtarea energiilor negative din casa, spune Lidia Fecioru. Sursa foto: Pixabay/ Antena 3 CNN
ADVERTISEMENT

Energiile negative, la fel ca cele pozitive, pot fi prezente în locuința unei persoane. Cele negative nu creează o situație plăcută, dar sunt soluții pentru a le îndepărta.

Cum să elimini factorii negativi din casă. Soluțiile Lidiei Fecioru

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru are câteva sfaturi utile în a scăpa de relele din casă. Unul dintre ele se referă la folosirea oului.

ADVERTISEMENT

Concret, Lidia Fecioară ne sugerează să luăm în mână un ou crud și să-l atingem de toate părțile corpului. În jur de cinci minute să se facă acest lucru, după care ar trebui să-l spargem.

O altă modalitate ar fi ca într-un pahar să punem gălbenuș de ou, iar peste să turnăm apă și apoi să lăsăm compoziția pe o noptieră, în timp ce dormim.

ADVERTISEMENT

”Una dintre metodele de curățare și a organismului, dar și a spațiului, pentru că oul este celulă vie, e foarte important să luăm un ou crud și să-l purtăm pe corpul nostru, să-l rostogolim ușor pe tot ce înseamnă corpul nostru.

Nu contează ordinea sau direcția, ci să mergi pe tot corpul. E bine să faci chestia asta vreo 5 minute, după care să-l spargi și să-l arunci.”, a declarat Lidia Fecioru în emisiunea ”Adevăruri ascunse”, de pe Antena 3.

ADVERTISEMENT

Oul te poate feri de farmece

Totodată, oul pus într-un fes te poate scăpa nu doar de toți factorii negativi, ci și de farmece. Sarea, de asemenea, poate elimina răul dacă o pui pe pervazul geamului.

Se spune că nu e bine să calci pe sare, căci te vei certa, iar mătura din casă se pune la ușă, în sus, astfel încât să taie din tot ce pătrunde nociv înăuntru.

ADVERTISEMENT

”E bine să ţii oul langă tine, într-un fes. Scăpăm de energiile negative, dar și multe făcături – farmece. Oul este celulă vie. Se pune sare pe pervazul geamului. Nu e bine să calci pe sare, că te cerţi.

Mătura trebuie pusă la usă și cu susul, cu paiele alea în sus. Mătura e foarte importantă pentru a tăia energiile negative. Toate vrăjitoarele care sunt făcute pe mătură au fost realizate cu acest scop.”, a  mai explicat faimosul bioenergoterapeut.

Aceste proceduri te-ar ajuta să fii o persoană mai pozitivă, echilibrată și împăcată cu tine însăți. Nimeni nu va mai reuși să te rănească în vreun fel.

ADVERTISEMENT