Life

Cum se alege, de fapt, câștigătorul Survivor România? Cei trei finaliști depind de public

Finala Survivor România 2021 are loc în seara zilei de 10 iulie și este difuzată în direct, Zanni, Andrei Dascălu și Marius Crăciun sperând să pună mâna pe trofeul pus în joc.
10.07.2021 | 17:08
Cum se alege de fapt castigatorul Survivor Romania Cei trei finalisti depind de public
Daniel Pavel va prezenta finala Survivor Romania 2021 si va anunta castigatorul emisiunii Sursa foto: Kanal D
ADVERTISEMENT

Cei trei finaliști de la Survivor România 2021, Faimosul Zanni și Războinicii Andrei Dascălu și Marius Crăciun, se înfruntă, în direct, pentru voturile publicului.

Câștigătorul Survivor România 2021, ales de public

Conform producătorilor de la Survivor România 2021, câștigătorul celui de-al doilea sezon al reality-show-ului va fi ales, în exclusivitate, de telespectatori.

ADVERTISEMENT

Astfel, indiferent de eficiența pe care au avut-o pe traseele din Republica Domincană, cei trei finaliști de la Survivor România 2021 trebuie să se concentreze acum doar asupra popularității pe care au dobândit-o de-a lungul celor șase luni de competiție.

În plus, au explicat producătorii emisiunii încă de la începutul celui de-al doilea sezon al reality-show-ului, singura metodă prin care pot fi susținuți concurenții de la Survivor România 2021 este prin trimiterea unor SMS-uri.

ADVERTISEMENT

Cum se votează în finala Survivor România 2021?

Zanni, Andrei Dascălu și Marius Crăciun pot fi votați de publicul din România sau de cei care au numere din România, în oricare din rețelele mobile funcționale.

Votul, exclusiv prin SMS, la 1230, trebuie să conțină numele concurentului favorit. Astfel, dacă cineva vrea să îl voteze pe Faimos, trebuie să trimită SMS la numărul dedicat cu mesajul ”Zannidache”, iar dacă are ca favorit unul dintre Războinicii rămași în competiție, trebuie să scrie ”Marius” sau ”Andrei”.

ADVERTISEMENT

Conform informațiilor FANATIK, în finala de la Survivor România 2021 vor avea loc, de fapt, discuții între cei trei concurenți care luptă pentru trofeul și premiul de 50.000 de euro pus în joc, fiecare dintre ei urmând să aibă șansa de a își susține, pe cât de bine poate, șansa.

Finaliștii Survivor România 2021, susținuți de ceilalți concurenți

Finala Survivor România 2021 îi va aduce, din nou, împreună pe concurenții celui de-al doilea sezon al reality-show-ului, urmând ca cei care nu mai sunt în concurs să vorbească despre favoriții pe care îi au pentru câștigarea marelui trofeu.

ADVERTISEMENT

De altfel, deja, pe rețelele de socializare, mulți dintre concurenții eliminați și care s-au întors în Republica Dominicană au început să facă lobby pentru favoriții lor din finală, mesajele postate îndemnându-i pe fanii lor și pe telespectarorii emisiunii să fie pregătiți să trimită SMS-uri în momentul în care Daniel Pavel va anunța că liniile telefonice s-au deschis.

Cum stau finaliștii în clasamentul eficienței de la Survivor România 2021?

După ce Maria Chițu a fost eliminată în semifinala din 9 iulie, în ciuda faptului că, în clasamentul eficienței era pe primul loc cu un procent de 58,8 %, topul celor mai buni concurenți de la Survivor România îl pune pe primul loc pe Marius Crăciun.

Survivor Romania 2021
Maria a fost eliminata de la Survivor Romania 2021, in finala au ramas Zanni, Marius Craciun si Andrei Dascalu Sursa foto: Captura Kanal d

Astfel, conform statisticilor, Marius Crăciun a câștigat 144 de dueluri din cele 256 pe care le-a susținut la Survivor România 2021, având o eficiență de 56,3%.

Zanni, pe vremuri fruntaș în acest clasament, se situează acum pe locul al doilea, în ciuda rezultatelor nu tocmai bune la înfruntările individuale, el reușind să câștige 156 de meciuri dintr-un total de 284, eficiența lui fiind de 54,9%.

Andrei Dascălu este pe locul al treilea când vine vorba de finaliștii de la Survivor România, el câștigând 142 din cele 272 de înfruntări, eficiența lui fiind de 52,2%.

ADVERTISEMENT