ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Cum se antrenează jucătorii FCSB-ului în plină pandemie! E suficient spațiu între grupuri. Video

Autor: Andrei Șchiopu | 20.05.2020 | 15:37
Cum se antrenează jucătorii FCSB-ului în plină pandemie! E suficient spațiu între grupuri. Video
Cum se antrenează jucătorii FCSB-ului în plină pandemie! E suficient spațiu între grupuri. Video. Sursă foto: sportpictures.eu

Jucătorii FCSB-ului și-au reluat antrenamentele și au postat pe rețelele de socializare un filmuleț în care le arată fanilor cum se pregătesc pentru lupta la titlu.

ADVERTISEMENT

Cum se antrenează jucătorii FCSB-ului în plină pandemie

Jucătorii FCSB-ului și-au reluat antrenamentele și se pregătesc în grupuri de câte 4, cu spațiu suficient, conform reglementărilor impuse de președintele Klaus Iohannis.

Din păcate, Vali Crețu, titularul incontestabil de la FCSB pe poziția de fundaș dreapta, s-a accidentat la antrenament și îi poate da peste cap planurile lui Bogdan Vintilă, care vrea să pregătească echipa de luptă, pentru a ataca titlul în Liga 1.

Antrenamentele continuă!

#FCSB #cantonament #pregătireJucătorii FCSB continuă pregătirea centralizată, în așteptarea reluării Ligii 1 și a Cupei României.Fotbaliștii se antrenează în grupuri de câte patru, care au fost stabilite încă de la intrarea în cantonamentul de la Baza Sportiva FCSB.Toți membrii delegației vor efectuat testul COVID-19 pentru a doua oară zilele viitoare, după ce primul test a relevat faptul că niciunul dintre aceștia nu a fost infectat.

Posted by FCSB on Wednesday, 20 May 2020

jucătorii FCSB-ului au efectuat vizita medicală, mai multe imagini fiind postate pe rețelele de socializare: „Roș-albaștrii au participat luni la vizita medicală, programată la Centrul Medical Chiajna.

ADVERTISEMENT

Jucătorii noștri au ajuns în grupe de câte patru și la ore diferite, conform recomandărilor și au participat, înaintea controalelor medicale, la un triaj epidemiologic”.

„Fotbaliștii au revenit la Baza Sportivă FCSB, acolo unde au participat la singurul antrenament al zilei”, s-a arătat în postarea FCSB-ului.

Bogdan Planic a ajuns în cantonamentul FCSB-ului

Între timp, în baza FCSB-ului de la Berceni a ajuns și Bogdan Planic, informație dată în exclusivitate de FANATIK, după ce a făcut drumul Belgrad-București cu mașina, atunci când s-au deschis granițele.

ADVERTISEMENT

Bogdan Planic a fost băgat de Gigi Becali în șomaj tehnic, după ce a refuzat micșorarea salariului.

Gigi Becali și-a explicat gestul de a băga mai mulți fotbaliști în șomaj tehnic și consideră că unii dintre ei își luau banii degeaba: „Am văzut că tot felul de avocați vorbesc că Becali a făcut și a dres, dar îi învață aiurea pe jucători.

ADVERTISEMENT

La mine în casă și în uzină nu îmi dă nimeni sfaturi cum să îmi gestionez afacerea. Nu primesc niciun ban de la cineva și sunt sătul de sfaturi de la televizor.

Dacă eu am ajuns la concluzia că jucătorii ăia nu mă mai pot ajuta și ei nu își mai pot face treaba bine în uzina mea, atunci îi trimit în șomaj tehnic”.

ADVERTISEMENT

„Ce vreți să fac cu muncitorii care nu își mai pot face munca bine? Am aplicat legea. Și așa unii dintre ei au luat banii degeaba pe la FCSB, dar asta este altă poveste.

Până acum nu am primit nicio chemare în judecată de la niciun jucător. Dar nu mai sunt prost să le dau 20.000 de euro pe lună la unii dintre ei în plină pandemie, iar ei să nu mă mai ajute cu nimic. În vară oricum terminau contractele cu noi”, a mai spus Gigi Becali.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!