Fotbal intern

Oficialii lui Juventus: “A greşit stick-ul”. Reacţia crainicului

Cei de la Juventus Bucureşti au oferit o explicaţie pentru incidentul dinaintea partidei cu Sepsi Sfântu Gheorghe.
09.04.2018 | 20:30
Oficialii lui Juventus:

UPDATE.

Mihai Gheorghe, crainicul celor de la arena din Voluntari, a oferit o reacţie în exclusivitate pentru FANATIK.RO, după scandalul de la meciul dintre Juventus şi Sepsi. Gheorghe a fost scos vinovat de către oficialii lui Juventus, dar el se apără: “E stickul lor, nu am eu nicio treabă. Nu e vina mea, ei mi-au dat stickul. Erau mai multe melodii patriotice, nu ştiam de piesa aia plină de vulgarităţi de la final. Când a început piesa nu eram în loja de lângă staţie. Apoi am oprit-o.”

Paul Terteleac, directorul general executiv de la Juventus Bucureşti, dă vina pe omul celor de la FC Voluntari, cel care s-a ocupat de muzica de la staţia de amplificare înaintea partidei dintre Sepsi şi Juventus, când în boxe s-a auzit o melodie xenofobă

“Conform protocolului pe care îl avem cu cei de la FC Voluntari pentru folosirea arenei, noi am luat şi crainicul lor. E un băiat care se numeşte Gheorghe Mihai. Eu eram la stadion, dar nu ascultam ce muzică se dă la staţie, când am fost sesizat de observatorul partidei, Contantin Stătescu.

Oficial Juventus Bucureşti: “A fost o greşeală regretabilă”

“Băiatul pusese din greşeală un alt stick faţă de cel pe care i l-am dat noi?! A fost o greşeală regretabilă. Noi ne-am purtat foarte frumos cu oaspeţii noştri. Puteţi lua legătura cu ei, ne-am comportat exemplar. Observatorul partidei va face un raport, iar cazul va ajunge cel mai probabil la Comisia de Disciplină”, a declarat Paul Terteleac pentru gsp.ro.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri