News

Cum se apără Sorin Oprea, după s-a zis că a intrat în apartamentul lui Răzvan Ciobanu imediat după moartea designerului

02.05.2019 | 17:59
S-au lămurit misterele despre ce s-a întâmplat în apartamentul lui Răzvan Ciobanu imediat după ce a murit

Sorin Oprea se apără după ce în ultimele zile a primit tot felul de acuzații, inclusiv că ar fi intrat în apartamentul lui Răzvan Ciobanu fără acordul părinților regretatei vedete. S-a speculat într-o emisiune de televiziune inclusiv că Sorin Oprea ar fi furat obiecte din locuința designerului. Oprea a vorbit pentru prima oară despre acest scandal.

Sorin Oprea, despre ce a găsit în apartamentul lui Răzvan Ciobanu

Mai mult, și pisica creatorului de modă dispăruse, iar acest episod a fost lămurit de Oprea. „Am plecat spre apartamentul lui, după ceva vreme, câteva ore. Nu mai reţin exact. Am stat de vorbă cu un prieten comun cât timp am ajuns acolo, nu am găsit pe nimeni, decât un vecin care ne-a deschis uşa blocului.

Am intrat pe hol, era un miros super aiurea, Lili, pisica lui, undeva pe jos, lângă un tablou, o masă, am strigat-o, a venit la mine, am văzut că uşa era întredeschisă, nu mult, semn că Lili ar fi ieşit pe acolo şi nu mai putea intra, ceva de genul. Când am luat pisica şi am dus-o acolo, să îi dau să mănânce.

Răzvan Ciobanu avea o pisică din rasa Sphynx

Adevărul despre hard-urile compromițătoare despre care s-a vorbit la TV

Între timp l-am sunat pe Marius, i-am spus că pisica e la mine”, a declarat Sorin la Antena Stars. Apoi Sorin a spus că a sunat-o urgent pe mama lui Răzvan să o întrebe dacă are nevoie de ceva, iar femeia a răspuns negativ. Sorin a ajutat-o pe mama fostului jurat de la Bravo, ai stil să aleagă hainele pentru înmormântare.

Conform declarațiilor făcute de Sorin, mama designerului l-ar fi rugat să care lucrurile personale ale defunctului în mașina dânsei. Oprea a repetat de mai multe ori că nu a intrat în apartamentul lui Ciobanu fără să fi cerut voie de la părinții lui. Cât despre hard-urile despre care Mara Bănică spunea că au dispărut, Sorin nu are nicio idee.

Mara Bănică declarase cu o zi în urmă că Răzvan ar fi fost ținta unei mâini criminale pentru că acesta avea înregistrări compromițătoare cu mai multe personalități consumând droguri și făcând lucruri indecente. Despre existența sau dispariția acelor înregistrări video-audio nu se știe nimic oficial.

„Marius a fost sunat după numărul soţiei mele. În telefonul fostului iubit apărea numele lui Răzvan. Pentru că el îl suna tot timpul pe Marius de pe numărul soţiei mele. Se pot verifica numerele, este un abonament pe numele meu. Am mesajele. Răzvan nu avea abonament, avea cartelă. De multe ori l-am ajutat să o reîncarce.

L-am sunat ieri pe fostul iubit al lui Răzvan şi l-am întrebat de ce face toate chestiile astea şi mi-a zis că vrea pisica. O întreagă nebunie pentru nu ştiu ce”, a ținut să lămurească, în concluzie, Sorin, în intervenția de la Antena Stars.