Fotbal intern

Cum se apără Toni Conceicao după contractul ruşinos publicat de FANATIK: “E privat! Nu e normal să apară în presă”

23.11.2018 | 12:42
Cum se apara Toni Conceicao dupa contractul rusinos publicat de FANATIK E privat Nu e normal sa apara in presa

Antonio Conceicao a oferit prima reacție oficială după ce FANATIK.RO a dezvăluit clauza pe care acesta o are în contract la CFR Cluj, conform căreia trebuie să se consulte cu cei din conducerea clubului în privința primului 11 înainte de meciuri oficiale și amicale. 

Conceicao spune că, în ciuda acestui contract, el decide întotdeauna cine intră pe teren și cine nu. În plus, antrenorul ia toate deciziile ce țin de partea sportivă.

Cum se apără Toni Conceicao

„Tot ceea ce înseamnă parte sportivă, eu sunt singurul care ia aceste decizii. Știu ce încredere mi se acordă din partea conducerii. Lot, primul 11, jucători, doar eu decid. Nu mi se pare normal să apară în presă un lucru privat, e semnătura mea acolo.

Merit mai mult respect pentru ceea ce am făcut în România. Eu iau toate deciziile pe plan sportiv. Puteți vorbi cu jucătorii, e o atmosferă foarte bună aici. E a treia oară când vin la CFR. Primul contract pe care l-am semnat mereu a fost unul verbal. Eu sunt om de cuvânt și am respect pentru toată lumea” – a spus Antonio Conceicao într-o conferință de presă.

Antonio Conceicao are rezultate bune cu CFR Cluj in campionat
Antonio Conceicao are rezultate bune cu CFR Cluj in campionat

CFR Cluj e lider în Liga 1 Betano

CFR e liderul la zi din Liga 1 Betano, cu 30 de puncte strânse în 15 etape. Clujenii au pierdut un singur meci în acest sezon, pe teren propriu cu Viitorul, scor 1-2, Ianis Hagi transformând un penalty decisiv în prelungirile partidei. CFR va juca în acest weekend cu Concordia Chiajna, echipă ce vine după trei remize consecutive de 0-0.

Dacă în plan intern au parte de o nouă stagiune prolifică, ardelenii s-au făcut de râs în cupele europene. În preliminariile Ligii Campionilor au fost eliminați de suedezii de la Malmo, iar în preliminariile Europa League au pierdut rușinos în dublă manșă cu luxemburghezii de la Dudelange. Conceicao a venit la echipă înaintea returului cu Malmo.