Life

Cum se comportă Andreea Bălan în spatele camerelor: „Mulți zic, uite, ce fată drăguță! Nu e așa cum se zice”

Andreea Bălan, fată bună sau fată rea cu oamenii cu care lucrează? Chiar artista a spus cum este în spatele camerelor de luat vederi.
04.10.2021 | 13:32
Cum se comporta Andreea Balan in spatele camerelor Multi zic uite ce fata draguta Nu e asa cum se zice
Andreea Bălan, cântăreață. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andreea Bălan este una dintre cele mai iubite cântărețe din România. Vedeta a avut grijă dintotdeauna de imaginea ei publică, dar este chiar așa și în spatele camerelor de luat vederi?

Frumoasa blondină a postat un vlog nou pe pagina ei de Youtube unde a recunoscut că nu e chiar așa cum se vede la televizor ori în alte apariții publice.

ADVERTISEMENT

Vedeta le-a prezentat fanilor imagini din culisele filmării noului ei videoclip. Andreea a mărturisit că în general este foarte stresată și agitată și poate fi cicălitoare cu oamenii din echipa ei.

Andreea Bălan, despre cum este în spatele camerelor de filmat: „Ceilalți își fac o părere prea bună”

Cântăreața a spus că multă lume când o vede îi spune că e fată drăguță, însă depinde în ce toane este prinsă. Îndrăgita vedetă nu se comportă, însă, urât cu echipa ei, ci arată mereu înțelegere și deschidere, doar că poate fi extrem de pisăloagă.

ADVERTISEMENT

„Ceilalți își fac o părere prea bună despre mine. Mă văd că nu mă mai stresez. Mulți zic, uite, ce fată drăguță! Nu e așa cum se zice”, a spus Andreea Bălan în timp ce filma pentru videoclip.

Fosta parteneră a lui George Burcea și-a întrerupt la un moment dat filmarea pentru a mânca. Fanii ei au avut ocazia să vadă și ce mânâncă vedeta în pauzele de la filmări.

ADVERTISEMENT

Andreea nu a avut nicio problemă să se filmeze cu caserola cu cartofi prăjiți și puiul la grătar, unul din meniurile ei preferate, pe care îl consumă de multe ori pe fugă.

Cântăreața a scos un nou videoclip

Muziciana a scos recent un nou videoclip, cel la melodia „Stele căzătoare”, care a strâns puțin peste 337.000 de vizualizări pe Youtube.

ADVERTISEMENT

Fanii cântăreței au reacționat la vlogul vedetei în care a arătat cum a filmat pentru clipul melodiei sale. Ca de obicei, Bălan a primit multe comentarii favorabile.

„Felicitări pentru tot ceea ce faci, ești că o “bombă cu ceas” care ține în ea multe piese in care pune sufletul si atunci când explodează ne umple sufletul de bucurie cu așa piese minunate”, este unul dintre comentariile primite de Andreea Bălan.

„Stă bine cu rochia aia frumoasa mea Te iubesc foarte mult pe tine. Ești frumoasă, frumoasa mea. Te iubesc din toată viața mea. Pe bune, ești minunată”, sună un alt comentariu.

 

ADVERTISEMENT