Fotbal intern

Cum se comportă Gigi Becali cu jucătorii de la FCSB! Dezvăluiri din vestiarul vicecampioanei României

21.09.2018 | 20:02
Cum se comporta Gigi Becali cu jucatorii de la FCSB Dezvaluiri din vestiarul vicecampioanei Romaniei

Gigi Becali este cunoscut pentru faptul că îi critică pe jucătorii de la FCSB. Ionuţ Rada, fost fotbalist al echipei în perioada 2007-2010, a dezvăluit cum se comportă patronul vicecampioanei României în vestiar şi a susţinut acesta are un cu totul alt discurs faţă de cel de la televizor.

“Lucrurile stau complet diferit în vestiar faţă de ce se vede la televizor. Şi când jucam acolo obişnuia să critice anumiţi jucători la televizor, dar când venea în vestiar lucrurile se schimbau complet. Ne spunea că a vorbit la cald, ca să nu punem la suflet pentru că aşa este el, se enervează şi îi trece repede. În vestiar ne încuraja, ne susţinea, nu se punea problema să vorbească precum la televizor”, a declarat Ionuţ Rada la LookSport.

Ce trebuie să aibă un jucător de la FCSB să reziste în faţa lui Gigi Becali

Ionuţ Rada a susţinut că jucătorii de la FCSB trebuie să aibă un psihic tare pentru a rezista presiunii puse de Gigi Becali. “Oricum, ca să joci la Steaua trebuie să ai un psihic tare”, a mai precizat actualul fundaş al celor de la Sănătatea Cluj.

După ultimul meci al celor de la FCSB, remiza cu CFR Cluj, scor 1-1, Gigi Becali i-a criticat pe jucătorii antrenaţi de Nicolae Dică, fiind nemulţumit de prestaţia din derby-ul jucat în Gruia. “Cum să fiu mulțumit?! Am condus cu 1-0 după un cadou primit de la adversari. Am jucat în trei oameni, Stan, Benzar și Gnohere. 6 jucători trebuiau scoși. Nedelcu și Filip dau doar pase la adversari. Doamne, n-am văzut niciodată un fotbal atât de slab! Niciodată n-am văzut asta, nici când am pierdut cu Iașiul în play-off sezonului trecut. CFR e o echipă rănită, e de 100 de ori mai puternică decât ce am văzut azi. Coman bagă țigări, câte două pachete. E distrus, e mort! El vrea să ajungă fotbalist? Băi, lasă țigara dacă vrei să fii fotbalist”, a comentat Gigi Becali.

Ionut Rada a dezvăluit cum se comportă Gigi Becali cu jucătorii de la FCSB
Ionut Rada a dezvăluit cum se comportă Gigi Becali cu jucătorii de la FCSB