News

Cum se comporta la ore profesorul Klaus Iohannis. O fostă elevă a făcut dezvăluiri în premieră

11.05.2019 | 15:04
Cum se comporta la ore profesorul Klaus Iohannis O fosta eleva a facut dezvaluiri in premiera

Actualul președinte al României, Klaus Iohannis a fost timp de 14 ani profesor de fizică la școli și licee din județul Sibiu până să devină primar al municipiului. Foștii elevi îl descriu ca fiind un profesor corect care “nu umfla notele.”

O fostă elevă a președintelui face dezvăluiri în premieră

Monica Ioanișescu, fost elevă a președintelui Klaus Iohannis a acceptat să intre în direct la B1 Tv, la emisiunea „Bună seara, România”. În cadrul emisiunii fost elevă a oferit detalii inedite depre fostul profesor de fizică.

Aceasta a mărturisit că actualul președinte era foarte strict la ore și că era bine să fii deja în clasă când ajungea profesorul. În caz contract, elevul care întârzia era nevoit să își petreacă ora în afara clasei de curs. Președintele era foarte punctual și cerea același lucru de la elevii săi. Se pare că, sub arama președintelui blând se ascunde un om sever care dorea de la elevii săi seriozitate și interes pentru materia pe care o preda, fizica. În cadrul unei serate de la școală, Monica a dansat cu președintele, iar fosta elevă a dat de înțeles că, Klaus Iohannis nu ar fi un bun dansator.

Foștii colegi de clasă își amintesc că, actualul președinte era un elev silitor. “Era unul dintre cei mai buni din clasă, dar nu primul la medii. Avea în faţa lui câteva fete pe care nu le putea depăşi pentru că învăţau şi la nişte materii care pe el nu-l atrăgeau. A fost tot timpul cam al patrulea. Cel mai mult m-a impresionat că stătea după cursuri să dea meditaţii gratis copiilor din clasele mai mici, lucru pe care azi nu-l mai face nimeni”, a afirmat Carmen-Reich Sander .

Posturile pe care le-a ocupat președintele de-a lungul timpului

Klaus Iohannis în postura de profesor de fizică
Dezvăluiri despre Klaus Iohannis de pe vremea când era profesor
Sursa foto: Hepta.ro

După ce timp de 14 ani a fost profesor de fizică, inspector şcolar general adjunct, inspector şcolar şi ulterior primar al Sibiului, Klaus Iohannis a ajuns președinte PNL. De altfel, actualul președinte se poate întoarce oricând la catedră, postul de titular fiindu-i rezervat  la Colegiul Naţional Samuel von Brukenthal, conform legislaţiei în vigoare.