News

Cum se comportă Mihai Gâdea cu oamenii când nu moderează Sinteza Zilei. Adevărata față a directorului Antena 3

Cum se comportă Mihai Gâdea cu oamenii când nu moderează Sinteza Zilei? Adevărata față a directorului Antena 3 a fost dezvăluită de o jurnalistă care l-a cunoscut pe CEO-ul postului de știri.
31.08.2021 | 20:48
Cum se comporta Mihai Gadea cu oamenii cand nu modereaza Sinteza Zilei Adevarata fata a directorului Antena 3
Cum se comportă Mihai Gâdea cu oamenii când nu moderează Sinteza Zilei. Adevărata față a directorului Antena 3. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Mihai Gâdea este una dintre cele mai cunoscute figuri din spectrul media intern. Seară de seară, la Antena 3, jurnalistul moderează emisiunea Sinteza Zilei, un talk-show de mare audiență în rândul publicului telespectator.

Cum este însă Mihai Gâdea ”omul”, persoana din spatele micului ecran? La această întrebare a răspuns o jurnalistă care a lucrat la Antena 3 pe postul de redactor șef online.

ADVERTISEMENT

Mihai Gâdea, omul din spatele camerelor. Cum se comportă directorul Antena 3 când nu moderează emisiuni

Într-un articol postat pe site-ul VoceaBanilor.ro, jurnalista Anca Andrei, fost redactor șef la site-ul Antena3.ro, povestește experiența pe care a avut-o în 2020, atunci când a avut o întâlnire cu șeful postului trustului Intact.

”Pe Mihai Gâdea l-am cunoscut acum mai bine de an, când urma să lucrez la Antena 3, ca redactor șef pe online, după ce demisionasem de la Capital. Îl văzusem de multe ori la televizor și mă pregătisem psihologic pentru întâlnirea cu poate cel mai influent lider de opinie în momentul de față.

ADVERTISEMENT

Chiar m-am îmbrăcat foarte scorțos, ca să par și eu cât mai serioasă și impunătoare. Îmi pregătisem și un speech și aveam câteva cuvinte notate pe hârtie ca să nu mă încurc. În general când am emoții am tendința să spun lucruri stupide pe alocuri”, descrie aceasta momentele de dinaintea întâlnirii cu Gâdea.

Ce a urmat apoi nu a făcut decât să o surprindă în mod plăcut pe jurnalistă. În ciuda posturii sale, Mihai Gâdea s-a dovedit a fi o persoană extrem de plăcută, relaxată.

ADVERTISEMENT

Deși Anca Andrei se aștepta ca în fața ei să apară un om în costum, distant, lucrurile au stat total diferit.

”Mihai Gâdea m-a întâmpinat într-o ținută foarte casual, chiar stilul rock i-aș spune și cu o atitudine relaxată și prietenoasă. Eu nu mi-l puteam imagina decât în costum și foarte distant. Doar că el… se comporta ca un om normal… și când spun normal este ceva waw. Normalitatea a devenit excepția în societatea de astăzi pentru că este pe cale de dispariție, așa că am fost luată prin surprindere.

ADVERTISEMENT

Am uitat și speech-ul și nu mi-am mai găsit nici hârtiuța. Dar nici nu am mai avut nevoie pentru că discuția a fost una cât se poate de prietenoasă și constructivă. Poți fi fan sau nu al lui Mihai Gâdea, poți fi sau nu de acord cu el, dar nimeni nu poate nega că este un profesionist desăvârșit în ceea ce face și un lider incontestabil”, mai scrie aceasta pe site-ul citat.

Mihai Gâdea, ”omul care să-ți dea încredere că ești și poți orice”

În ciuda faptului că experiența jurnalistei la Antena 3 a durat puțin, aceasta mai spune că Mihai Gâdea i-a rămas în minte ca o persoană care ”Știa cum să așeze lucrurile. Te și liniștea, te și motiva”.

”Aventura mea la Antena 3 a durat doar vreo trei luni, timp în care am vrut să plec de mai multe ori.

Ideea este că de fiecare dată când mă simțeam într-un soi de colaps, Mihai Gâdea era acea voce care știa cum să așeze lucrurile. Te și liniștea, te și motiva, iar la final aveai speranța și credința că totul va fi bine.

Și te apucai de lucru cu calm și bucurie totodată. Mihai Gâdea știa să fie și liderul care să te împingă spre perfomanță, dar și omul care să-ți dea încredere că ești și poți orice”, mai spune Anca Andrei.

Apoi, într-un moment extrem de dificil pe plan familial, când mama jurnalistei a avut probleme medicale, Mihai Gâdea a făcut un nou gest care i-a demonstrat adevărata față: ”omul…cât de mult contează omul”. 

”Mihai Gâdea mă calmează, mă liniștește… îmi spune să-l sun înapoi dacă am nevoie de orice. Și chiar m-a ajutat. Fără să aibă vreo obligație, fără să aștepte ceva în schimb.

Omul… cât de mult contează omul… Eram plecată de la Antena 3 de peste un an, dar el mi-a răspuns la miezul nopții…”, scrie jurnalista.

ADVERTISEMENT
Tags: