Life

Cum se comportă zodiile când vine vorba de nuntă. Ce nativi regretă că nu se mărită în fiecare zi

Astrologii au scos la iveală câteva caracteristici importante pentru femei atunci când se pregătesc de nuntă. Cum sunt miresele în funcție de fiecare zodie.
28.06.2022 | 19:40
Cum se comporta zodiile cand vine vorba de nunta Ce nativi regreta ca nu se marita in fiecare zi
Cum ești mireasă în funcție de zodie. Regrete după marele eveniment. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

FANATIK îți spune cum se comportă zodiile când vine vorba de nuntă, dar și care sunt regretele pe care le au după încheierea evenimentului. Care este nativul care ar vrea să îmbrace rochia de mireasă în fiecare zi?

Cum ești mireasă în funcție de zodie. Regrete după marele eveniment

Berbec

Te numeri printre miresele neconvenționale care planifică totul până la cel mai mic detaliu, dar schimbă complet totul în ultima clipă spre disperarea celorlalți. Regretul cel mai mare are legătură cu invitații, că ai chemat oameni care te calcă pe nervi.

ADVERTISEMENT

Taur

Ești genul de persoană care se gândește la toate aspectele cu 2-3 ani înainte de eveniment, de la locație până la degustarea tortului și plicurile de pe masă. Ai grijă să le spui mesenilor cât trebuie să dea, dar nu îți place că trebuie să cari cadourile după nuntă.

Gemeni

Nunta este organizată după mișcările Soarelui, să nu fie mercur retrograd. Te răzgândești de sute de ori legat de locație și până la urmă lași prietenii să aleagă restaurantul. Marele regret este că nu ai invitat mai multe persoane.

ADVERTISEMENT

Rac

Rochia de mireasă este alegerea perfectă pentru bijuteriile purtate de mamă și de bunică. Întreaga familie este invitată și te asiguri că interacționezi cu toți. Un lucru pe care îl regreți este că nu a trăit bunica să vadă ce frumos a ieșit totul.

Leu

Ești o mireasă care face credit pentru rochia de mireasă, una cu cristale Swarovski. Epatezi și la tort, decorațiuni și șampanie, totul pentru a împăca pe toată lumea și pentru a avea pozele perfecte. Chiar și așa nu ești sigură că restaurantul a fost destul de opulent.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Agendă, firmă organizatoare de evenimente și discuții interminabile despre ceremonie. Vrei să fie asortate toate și să primești banii necesari pentru a acoperi costurile evenimentului. Regreți că ai uitat pașii de dans, aveai prea multe pe cap.

Balanță

Petrecerea este organizată într-o grădină de vară, unde totul este în armonie și încântare. Rochia, peisajul și fiecare aspect în parte a fost analizat atent, iar invitații au venit numai pentru că și-au dorit. Regreți că nu ai adus cadouri în plus pentru cei cu copii.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Nașii se ocupă de eveniment. În Biserică stai ca pe ghimpi din cauza pantofilor care te strâng, dar după primul pahar de șampanie ajungi să pleci de la propria nuntă cu proaspătul soț. Nu regreți absolut nimic, nu trăiești pentru asta!

Săgetător

Vrei o nuntă nebunească, ieșită din comun. Cel mai probabil va fi undeva la mare, pe plajă, dar cu o predică emoționantă pe care să nu o uiți niciodată. Ești persoana care regretă că nu face nuntă în fiecare zi.

Capricorn

Nunta este organizată în funcție de etichetă și dress code. Nimic nu se întâmplă fără știrea ta, soțul este perfect, conduce o multinațională. S-ar putea să-ți pară rău că nu ai făcut un eveniment separat pentru rude și altul pentru prieteni.

Vărsător

Ești o mireasă atipică, care nu ține cont de nimic și vine la nuntă încălțată în teniși. Nu mergi la coafor și nici nu investești într-o rochie prețioasă și costisitoare. Regreți că nu ai fost furată de mai multe ori de la local.

Pești

Prietenii și familia te-au ajutat să organizezi, au venit cu idei și au stabilit lista cu invitați. Oricum nu ai avut chef să faci nuntă, e doar o hârtie. Tu vrei să pleci cât mai repede în luna de miere, acolo îți este gândul. Regreți nunta în sine.

ADVERTISEMENT