Life

Cum se curăță rapid rosturile de la gresie și faianță. Trucul pe care trebuie să-l știe orice gospodină

Cum se curăță rapid rosturile de la gresie și faianță. Trucul pe care trebuie să-l știe orice gospodină a fost dezvăluit de o utilizatoare pe contul de TikTok.
16.08.2022 | 16:31
Cum se curata rapid rosturile de la gresie si faianta Trucul pe care trebuie sal stie orice gospodina
Cum se curăță rapid rosturile de la gresie și faianță. Sursa foto: Pixabay/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Rosturile de la gresie și faianță se curăță destul de ușor dacă folosești un truc simplu și ieftin, iar rezultatele vor fi rapide.

Cum se curăță rapid rosturile de la gresie și faianță

În general, gresia și faianța se curăță destul de ușor dacă se folosesc soluții de îndepărtare a calcarului. În schimb, rosturile dintre plăcile ceramice se curăță destul de greu, lucru care poate fi o adevărată bătaie de cap pentru gospodine.

ADVERTISEMENT

Chitul dintre rosturi de murdărește, iar în timp capătă un aspect neplăcut și este aproape imposibil de curățat. Din fericire, există o metodă care te-ar putea ajuta să scapi de această problemă.

Recent, în mediul online a apărut un truc pentru a curăța rosturile mult mai simplu și rapid, iar oamenii au fost uimiți de rezultate.

ADVERTISEMENT

O gospodină a dezvăluit un truc foarte util pe contul său de TikTok, acolo unde postează adesea astfel de lucruri. Femeia le-a arătat urmăritorilor trucul pe care l-a descoperit întâmplător, dar care a dat cele mai bune rezultate.

Pentru a curăța rosturile de la gresie și faianță ai nevoie de o mătură cu peri mici, ca la o perie, și de niște tălpici care imită mopul.

ADVERTISEMENT

Pentru a curăța chitul se pulverizează degresant pe rosturi. Acesta se lasă să acționeze timp de câteva minute, apoi se folosește o perie pentru a freca rosturile. Surplusul de soluție se curăță, iar rosturile vor arăta mult mai bine.

@livecomposed Back in stock!!! I used with degreaser! #cleantok #cleaningtok #cleaningproducts #cleaningmotivation #cleaningtips #floorcleaning #housekeeping ♬ abcdefu – GAYLE

Clipul video a strâns rapid mii de vizualizări, iar internauții au fost uimiți de această metodă de a curăța rosturile.

ADVERTISEMENT

Oamenii au reacționat și au lăudat trucul descoperit de Azure MacCannell, o mamă pasionată de curățenie. Aceștia i-au scris și au asigurat-o că vor încerca și ei această metodă atât de simplă.

Aceasta împărtășește adesea trucurile sale de curățenie, care sunt foarte utile pentru oricine. În plus, are copii și un câine de talie mare în casă, așa că e necesar să facă destul de des curat.

ADVERTISEMENT
Tags: