Life

Cum se descurcă Andrei Aradits cu banii după divorț. Ce își dorește actorul pentru fiul său

Andrei Aradits a confirmat recent că a divorțat de soția sa, Andreea, după 17 ani de căsnicie. Ce se întâmplă însă acum cu actorul?
18.03.2023 | 19:12
Cum se descurca Andrei Aradits cu banii dupa divort Ce isi doreste actorul pentru fiul sau
Cum se descurcă Andrei Aradits cu banii după divorț. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Andrei Aradits și Andreea au fost împreună ani buni. Cei doi s-au cunoscut într-un serial, unde el era actor, iar ea făcea parte din echipa de producție. Iată însă că deși mulți îi vedeau fericiți de la distanță, ambii parteneri de viață au decis să meargă pe drumuri separate.

Cum se descurcă Andrei Aradits cu fiul său, după divorț

Nimeni nu a știut despre divorțul dintre Andrei Aradits și Andreea. Artistul a vorbit despre asta în podcast-ul „Vorba lui Jorge”, de pe YouTube. Atunci, el a confirmat că a divorțat după 17 ani de căsnicie și mai spunea că înfățișarea urma să aibă loc pe data de 15 martie.

ADVERTISEMENT

Mai departe, actorul a mai adăugat că el a rămas alături de fiul său, Eric, în România. Menționăm că cel mic se pregătește să susțină și examenul de Bacalaureat. De cealaltă parte, soția sa, Andreea, este în India de aproape șase luni de zile, unde face și yoga.

Cum s-a schimbat viața lui Andrei Aradits după divorț? Actorul spune că se concentrează pe creșterea fiului său, care de altfel urmează să dea și la facultate. Deși ar vrea ca acesta să studieze în străinătate însă, se pare că nu are suficiente posibilități materiale.

ADVERTISEMENT

Andrei Aradits i-a mai povestit lui Jorge că indiferent de facultatea pe care fiul său ar alege-o, costurile sunt destul de mari. Cea mai bună opțiune rămâne Irlanda totuși, unde actorul speră ca fiul său să și ajungă după examenele care urmează în acest an.

”Am încercat să îl îndrum cumva către o facultate de afară. Problema este că toate facultățile ce profil de afară sunt în limbile specifice. Și cum Marea Britanie a ieșit din Uniunea Europeană are niște prețuri de care nu te atingi, a rămas o posibilitate în Irlanda. Dacă l-ar primi acolo ar fi ideal. A depus, habar n-am, să vedem ce lucruri mai trebuie făcute”, a mai spus actorul.

ADVERTISEMENT

Actorul a intrat deja în rezerve

Și totuși cum se descurcă Andrei Aradits cu banii, având în vedere că nu și-ar permite să își dea fiul la o facultate din Marea Britanie? Actorul susține că a intrat în rezerve. Totuși, nu se plânge deloc și speră ca fiul său să învețe cum să se descurce și singur.

De asemenea, actorul din serialul Vlad a mai adăugat că are încredere în fiul său. El consideră totodată important ca Eric să trăiască o perioadă în care să știe ce înseamnă viața. Actorul nu exclude nici posibilitatea ca fiul său să își gătească singur, ori să se angajeze. Evident, în funcție de nevoi.

ADVERTISEMENT

”Am intrat în rezerve, dar, da. Ideal ar fi, și eu îmi doresc să facă facultatea afară (…) mi se pare foarte important pentru el să aibă o perioadă în care va trebui să se gestioneze de unul singur. Indiferent ce informații va primi de la facultatea aceea.

Să stai undeva, să devii independent, să trebuiască să îți gătești singur, să ai nevoie de mai mulți bani și să te angajezi, habar nu am”, a mai completat el. Să nu uităm că în urmă cu câteva luni, înainte de a se afla despre divorț, actorul povestea că a avut un an îngrozitor. El nu a dat însă niciun detaliu în plus sau în minus la acel moment despre evenimentele din viața sa.

ADVERTISEMENT
Tags: