Life

Cum se descurcă Dani Oțil atunci când plânge copilul: „I-am zis că este urât”

Cum se descurcă Dani Oțil atunci când plânge copilul. Prezentatorul a oferit un răspuns amuzant, în stilul său caracteristic.
12.10.2021 | 12:38
Cum se descurca Dani Otil atunci cand plange copilul Iam zis ca este urat
ADVERTISEMENT

Dani Oțil a dezvăluit ce face atunci când plânge copilul. În cadrul matinalului pe care îl prezintă la Antena 1, vedeta a stârnit hohotele de râs ale celor din platou.

Prezentatorul a devenit tătic acum o lună, atunci când Gabriela Prisăcariu a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Dani Oțil este în culmea fericirii de când s-a născut fiul său.

ADVERTISEMENT

Ce face Dani Oțil atunci când plânge copilul

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au devenit părinți în urmă cu o lună, iar prezentatorul a dezvăluit ce face atunci când micuțul plânge.

În stilul său plin de umor, colegul lui Răzvan Simion declarat că îi spune micuțului că este urât atunci când plânge. Acesta a mai precizat, în spirit de glumă, că l-a băgat pe micuț la cuptorul cu microunde, dar încă nu i-a dat drumul.

ADVERTISEMENT

„I-am zis că este urât când plânge și l-am băgat în cuptorul cu microunde, dar încă n-am dat drumul la el”, a declarat Dani Oțil la Neatza cu Răzvan și Dani.

Gabriela Prisăcariu a dezvăluit „metoda” pe care o folosește atunci când micuțul nu se poate opri din plâns. Blondina le-a spus urmăritorilor că dă muzica mai tare pentru a nu-l mai auzi pe Luca Tiago când plânge.

ADVERTISEMENT

Bineînțeles, soția lui Dani Oțil a spus acest lucru tot în glumă.

„Ce faci când plânge copilul în mașină? Dai muzica mai tare ca să nu-l mai auzi”, a spus fotomodelul pe Instastory.

Cum au ales cei doi numele bebelușului

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil s-au contrazis în privința numelui celui mic. În timp ce blondina își dorea ca fiul ei să aibă două prenume, prezentatorul de la Antena 1 era de altă părere.

ADVERTISEMENT

Până la urmă, cei doi s-au pus de acord, așa că au ales ca pe fiul lor să-l cheme Luca Tiago. Fiecare dintre ei a ales câte un prenume, ambele fiind de însemnătate biblică.

Primul prenume, Luca, este sărbătorit pe 18 octombrie, având origine greacă. Se traduce prin „cel născut în lumină” și a devenit foarte întâlnit în România. Pe de altă parte, Tiago este un nume rar întâlnit, mai ales pe teritoriul României.

„Dragii mei, trăiesc o dramă în prag de naștere a copilului. Trebui să vă mărturisesc că jumătate din numele pe care le-am pus pe o foaie de hârtie pentru copil…

Copilul nu are nume deocamdată, îl cheamă „Cârcel”, nume de cod, iar domnul doctor, care ne este și prieten, a scris în dreptul numelui pe fișe, copilul fără nume, căci a zis că nu poate, nu se cade să scrie „Cârcel”.

Dar jumătate din numele pe care mi le-am propus sunt date de prietenii și rudele mele câinilor lor! Că nu le mai zice acum la câine Lăbuș, Rex sau Lesi, acum le zice Artur, nu mai poți”, spunea Dani Oțil despre numele fiului său, înainte ca acesta să se nască.

ADVERTISEMENT