Life

Cum se descurcă Denisa Filcea ca mamă. Ce le-a dezvăluit fanilor soția lui Flick

Denisa Filcea a făcut dezvăluiri despre rolul de mamă, pe care îl are din această vară. Soția faimosului Flick a împărtășit fanilor cum se descurcă cu creșterea fetița ei, Eva Maria.
08.08.2022 | 13:15
Cum se descurca Denisa Filcea ca mama Ce lea dezvaluit fanilor sotia lui Flick
Denisa Filcea, dezvăluiri despre rolul de mamă. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Denisa Filcea a dezvăluit cum se descurcă în rolul de mamă, după ce în luna iunie a născut-o pe fiica ei și a lui Flick, Eva Maria. Denisa Filcea pare că se bucură din plin de ”noul ei job”, așa cum reiese din afirmațiile de pe rețelele de socializare.

Denisa Filcea se destănuie fanilor de când a devenit mamă. Cum se descurcă din noul rol

Denisa Filcea a mărturisit mămicilor care îi urmăresc pagina de Instagram că uită de toată oboseala, nopțile nedormite când își strânge în brațe copilul și-l vede cum o privește adânc în ochi. Denisa Filcea încearcă să se adapteze noului stil de viață fără să se plângă.

ADVERTISEMENT

De asemenea, fosta Miss Planet 2019 a  mai precizat că atunci când are nopți albe le recuperează pe parcursul zilei. Fiica ei are un somn odihnitor seara, dar pe etape: primul durează cinci ore, iar al doilea trei ore și jumătate, patru.

”Nici nu mă gândesc la oboseală, când o iau în brațe și se uită-n ochii mei râzând, uit orice. M-am adaptat rapid noului stil de somn și oricum nici înainte nu dormeam foarte mult. Pentru o viață fericită, lucrurile pe care nu le putem schimba trebuie să le acceptăm și să ne adaptăm.

ADVERTISEMENT

Dar Eva doarme foarte bine noaptea, primul somn cam 5 ore, urmat de încă unul de 3 ore și jumătate – 4. Iar dacă sunt nopți în care nu mă odihnesc bine, mai dorm și ziua când doarme ea”, a spus fosta Miss Planet 2019, într-un Instastory.

Denisa Filcea și Flick, părinți pentru prima oară în acest an

Denisa Filcea a adus-o pe lume pe fetița sa, Eva Maria, pe data de 23 iunie. Ea și Flick, ”Domnul Rimă”, după cum i se mai spune acestuia, au devenit atunci părinți pentru prima oară, după ce în 2020 s-au căsătorit, într-un cadru foarte romantic.

ADVERTISEMENT

Denisa Filcea și Flick și-au spus ”Da!” pentru totdeauna pe insula Creta, din Grecia. Nași le-au fost Daniel Buzdugan și soția acestuia, Monica Buzdugan. Evenimentul a avut loc într-un mod foarte restrâns și departe de ochii presei.

” (…) La început am crezut că este o farsă, când Flick mi-a spus că absolut nimeni nu știe nimic și la eveniment vom fi doar noi, ei și ofițerul stării civile”, a scris Daniel Buzdugan pe contul său de facebook, în ziua când a devenit naș de cununie.

ADVERTISEMENT

Denisa Filcea și Flick sunt unul dintre cele mai celebre cupluri din showbiz. În timp ce pe Flick îl cunoaște multă lume din țară, Denisa Filcea este o figură mai puțin știută de români. În trecut, ea a câștigat câteva concursuri de frumusețe și are deschisă o școală de dezvoltare personală pentru copiii cu vârste între 4 și 14 ani. Totodată, are și un canal  de youtube unde vorbește despre bunele maniere ale unei femei.

ADVERTISEMENT
Tags: