Life

Cum se descurcă Marius Moga în rolul de tată. Artistul e tare mândru de fiica sa, Maria

Marius Moga și Bianca Lăpuște au devenit părinți în urmă cu câțiva ania, artistul preferând să păstreze viața privată departe de ochii curioșilor.
16.08.2021 | 23:02
Cum se descurca Marius Moga in rolul de tata Artistul e tare mandru de fiica sa Maria
ADVERTISEMENT

Celebrul cântăreț și compozitor este mândrul tată a unei fete pe nume Maria Elisabeta, despre care a vorbit recent. Artistul se înțeleg foarte bine cu copila, cu care are o conexiune extrem de specială.

Juratul de la Superstar România petrece foarte mult timp cu fiica sa, cu care desfășoară diferite activități pe placul celei mici. Marius Moga este un sprijin important pentru Maria.

ADVERTISEMENT

În plus, vedeta de la Pro TV nu este numai părinte pentru fiica sa, ci și un prieten foarte bun, atât el, cât și soția sa, creând un mediu de dezvoltare creativ pentru Maria.

Marius Moga, despre rolul de părinte. Cum se descurcă cu fiica sa

„Avem o conexiune cu adevărat specială eu cu Maria, este fata tatei, ne place să ne jucăm, atât eu cât și Bianca, să pătrundem în lumea ei.

ADVERTISEMENT

Ne place să găsim mereu activități noi și să descoperim ce îi place să facă, vrem să o ajutăm să își găsească personalitatea ei, să nu îi impunem cum să fie. 

Suntem prietenii și sprijinul ei. Sau, cel puțin, asta încercăm. Vrem să îi creăm cel mai bun mediu de dezvoltare, să o lăsăm să fie creativă și să descopere ce își dorește.

ADVERTISEMENT

Îi oferim informația pentru a obține ce vrea, deși avem grijă să nu-i lipsească nimic”, a declarat Marius Moga pentru kfetele.ro.

Marius Moga, un părinte care se pune la mintea copilului

Micul Mozart, așa cum este cunoscut artistul în domeniul muzical, a povestit și cum reușește să gestioneze unele situații, menționând faptul că fiica sa are un set de reguli bine pus la punct.

ADVERTISEMENT

Maria primește cele mai bune explicații de la părinții săi, care nu au rolurile împărțite ca în alte familii, ci se completează reciproc când vine vorba de copilul lor.

„Și ne punem în pielea ei. Suntem, mai degrabă, adepții explicațiilor raționale și ai empatiei, fără a folosi impunerea prea des. Dacă nu o convingem, cedăm și îi cerem asumare.

Bianca petrece mult timp cu ea și creează reguli, dar și eu le am pe ale mele. Cumva, nu am împărțit roluri contrastante și ne completăm, situație cu situație”, a mai spus cântărețul pentru aceeași sursă.

ADVERTISEMENT