Life

Cum se descurcă Nicole Cherry în rolul de mamă. Cine o ajută să își crească copilul

Cum se descurcă Nicole Cherry cu fetița ei după ce a născut. Vedeta a dezvăluit cine o ajută, de fapt, în creșterea copilului său și a vorbit și despre unele dificultăți pe care le-a întâmpinat în rolul de mamă.
16.08.2022 | 10:59
Cum se descurca Nicole Cherry in rolul de mama Cine o ajuta sa isi creasca copilul
Cum se descurcă Nicole Cherry în rolul de mamă. Foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Nicole Cherry a dezvăluit cum se descurcă în rolul de mamă. Iată cine o ajută pe vedetă cu bebelușul!

Cum se descurcă Nicole Cherry în rolul de mamă

Cântăreața a vorbit despre rolul de mamă și a dezvăluit că este de părere că a reușit să se descurce foarte bine în cele opt luni de când fetița ei, pe nume Anastasia, a venit pe lume.

ADVERTISEMENT

Totuși, Nicole Cherry a mărturisit că mama ei o ajută foarte mult în creșterea fetiței sale și un rol important îl are și Florin Popa, iubitul vedetei, care este mereu prezent atunci când este nevoie.

Vedeta spune că a reușit să împace foarte bine până acest moment viața de mămică cu cariera ei și până acum nu a ratat nicio clipă importantă nici în ceea ce privește cântările sale, nici în ceea ce privește viața alături de bebeluș.

ADVERTISEMENT

„Eu zic că mă descurc destul de bine, având în vedere că o am pe mama, care mă ajută extraordinar de mult cu fetița.

La fel și Florin, este un tată prezent în viața ei și am reușit până acum foarte bine să împac și cariera, dar și viața de mămică, și să fiu prezentă și în toate momentele importante pe care Anastasia le are și să o ajut să crească frumos.

ADVERTISEMENT

Cred că și de acum înainte vom reuși să facem treabă bună”, a spus cântăreața, confom viva.ro.

Nicole Cherry își hrănește fetița exclusiv cu lapte praf

Nicole Cherry s-a confruntat cu foarte multe critici în mediul online din cauza faptului că aceasta a ales să-și hrănească fetița cu formulă de lapte praf.

ADVERTISEMENT

Adevăratul motiv este acela că Nicole Cherry nu a avut prea mult de ales, deoarece aceasta a rămas fără lapte la sân după doar o lună, iar cum fetița aia nu se sătura, a lua decizia să treacă pe formula de lapte praf.

„Într-adevăr, am alăptat-o ulterior, după o lună, exclusiv cu formulă pentru că nu am mai avut sân. În prima parte i-am dat și sân.

Nu am avut, ăsta a și fost principalul motiv, pentru că nu se sătura și ulterior s-a și pierdut de tot, nu am mai avut”, a mai spus vedeta pentru sursa citată anterior.

ADVERTISEMENT
Tags: