Life

Cum se descurcă Pavel Bartoș în rolul de părinte. Ce le-a învățat prezentatorul TV pe fiicele sale: ”Nu am nicio problemă”

Cum gestionează Pavel Bartoș rolul de tată. Care sunt lecțiile pe care le-a transmis vedeta de la Pro TV celor trei fete.
31.05.2024 | 22:20
Cum se descurca Pavel Bartos in rolul de parinte Ce lea invatat prezentatorul TV pe fiicele sale Nu am nicio problema
Cum gestionează Pavel Bartoș rolul de tată. Care sunt lecțiile pe care le-a transmis vedeta de la Pro TV celor trei fete. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cum se descurcă Pavel Bartoș în rolul de părinte. Ce le-a învățat prezentatorul tv pe fiicele sale. Renumitul actor a dezvăluit că nu are nicio problemă legată de anumite decizii pe care le iau copiii în ziua de azi.

Cum gestionează Pavel Bartoș rolul de tată. Care sunt lecțiile pe care le-a transmis vedeta de la Pro TV celor trei fete

Cum gestionează Pavel Bartoș rolul de tată. Care sunt lecțiile pe care le-a transmis vedeta de la Pro TV celor trei fete. Celebra gazdă a emisiunii Românii au talent nu este un părinte deloc strict cu Sofia, Rita și Eva.

ADVERTISEMENT

Fiica cea mare este studentă la Facultatea de Drept. Actorul spune că nu l-a dezamăgit niciodată și l-a făcut mândru de fiecare dată, la fel și cele două fete mai mari. Nu are nimic împotrivă dacă ele ar dori să iasă în cluburi de noapte.

De asemenea, fetele știu ce înseamnă respectul, care este de bază în familia prezentatorului TV. Mai mult, actorul spune că și-a învățat fiicele să nu le facă rău niciodată celorlalți. Le-a permis să greșească și să exploreze, să își trăiască viața.

ADVERTISEMENT

„Noi când eram tineri, nu mergeam în cluburi? Așa cum erau ele atunci, dar mergeam! Dacă vor să meargă, nu am nicio problemă. Doar să aibă grijă. Atâta tot. În rest, normal, să își trăiască tinerețea!

Dacă nu acum, când? Nu sunt Sherlock Holmes pentru că am mare încredere în copiii mei, în educația pe care au primit-o. Trebuie să investești cu încredere”, a mărturisit Pavel Bartoș pentru publicația ego.ro.

ADVERTISEMENT

Pavel Bartoș, lecții valoroase pentru fiicele sale

„În primul rând, dacă tot îi învăț respectul față de cei din jur, trebuie să vadă asta în familie. Familia este modelul de bază. Ce văd în familie, așa o să facă. Atunci, cred că lipsa de respect nu trebuie să se vadă.

De la lipsa de respect pornesc toate celelalte lucruri!”, a mai adăugat Pavel Bartoș, pentru sursa menționată mai devreme. Cunoscutul actor învață în fiecare zi lucruri foarte bune de la cele trei fete ale sale.

ADVERTISEMENT

În aceeași notă, prezentatorul are cantități mari de iubire necondiționată pentru copiii săi pe care învață să îi asculte. Învață să fie tatăl pe care și-l doresc pentru că este vorba de o meserie continuă încă de la venirea lor pe lume.

Se consideră un bărbat norocos pentru că fetele sale îl lasă să se trezească un pic mai târziu. Pavel Bartoș se bucură de dimineți liniștite atunci când fetele pleacă la școală, iar partenera de viață, Anca, merge la facultate.

ADVERTISEMENT
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost...
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost surprinsă în tribune la Turcia - Portugalia
Europa are un nou motor economic. Turiștii americani au declanșat „boala plajei“ –...
Europa are un nou motor economic. Turiștii americani au declanșat „boala plajei“ – analiză WSJ
Cum l-a batjocorit Dana Budeanu pe Ciprian Marica, după ce a văzut cum...
Cum l-a batjocorit Dana Budeanu pe Ciprian Marica, după ce a văzut cum a apărut îmbrăcat la PRO TV, in timpul meciului România-Ucraina: “Bun de circ”
Filmul accidentului din Maramureş, în care un tânăr de 24 de ani şi-a...
Filmul accidentului din Maramureş, în care un tânăr de 24 de ani şi-a pierdut viaţa. Impactul cumplit a trezit localnicii din somn
Milionarul care şi-a dus soţia şi amanta în acelaşi loc! Cum a evitat,...
Milionarul care şi-a dus soţia şi amanta în acelaşi loc! Cum a evitat, la limită, o confruntare teribilă între cele două femei
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată...
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată impecabil după 3 nașteri! FOTO
Anunț pentru pensionarii care NU AU PRIMIT decizia de recalculare a pensiei prin...
Anunț pentru pensionarii care NU AU PRIMIT decizia de recalculare a pensiei prin poștă. Ce au de făcut
Ilona Brezoianu s-a căsătorit cu iubitul ei! Primele IMAGINI de la eveniment
Ilona Brezoianu s-a căsătorit cu iubitul ei! Primele IMAGINI de la eveniment
Apare o autostradă vitală pentru România. Va face legătura între două mari orașe
Apare o autostradă vitală pentru România. Va face legătura între două mari orașe
E cutremur în toată România. Nimeni nu se aștepta la așa ceva. WOW!
E cutremur în toată România. Nimeni nu se aștepta la așa ceva. WOW!
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au...
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au câte trei puncte. Ultima etapă va fi decisivă
Actorul român care nu s-a căsătorit niciodată. A jucat într-un film celebru, dar...
Actorul român care nu s-a căsătorit niciodată. A jucat într-un film celebru, dar a avut parte de o moarte cumplită